Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Seviye atlamak ve rozet kazanmak için Steam rozetlerimi tamamlamaya çalışıyorum. Satın almak dışında en hızlı nasıl tamamlanabilirler, bilgisi olan var mı? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.
En mantıklısı Steam puanıyla etkinlik rozetini alman. Onun harici kart toplamaktan başka seçeneğin yok.
Steam seviyesini artırmak için, aldığım oyunların verdiği Steam puanlarıyla mevsimlik rozet alıyorum genellikle. Oyunların rozetlerini tamamlamak için satın almak veya takas dışında bir yöntem yok bildiğim kadarıyla, o yüzden satın aldığım oyunların verdiği puanlarla mevsimlik rozet almak daha kolay geliyor.
- Makaleler
- 1
Para yatıracaksın başka yolu yok. İşte ilk 10 seviyeyi ücretsiz alırsın Steam comunity rozeti vs ile ama sonrasında gelen ücretsiz exp neredeyse kesiliyor. İşte Steam'de hesap yılı rozeti vb rozetleri ücretsiz alabiliyorsun. En fazla 50XP 100XP falan bunlar. Steam puanıyla rozet işlemekte bir yere kadar. Çok fazla oyun satın almıyorsan çok puanın birikmez. Ben mesela geçen yıl sanırım 40k puan almıştım 200 liraya falan.
Koneko Toujou
Üstün
Para yatıracaksın başka yolu yok. İşte ilk 10 seviyeyi ücretsiz alırsın Steam comunity rozeti vs ile ama sonrasında gelen ücretsiz exp neredeyse kesiliyor. İşte Steam'de hesap yılı rozeti vb rozetleri ücretsiz alabiliyorsun. En fazla 50XP 100XP falan bunlar. Steam puanıyla rozet işlemekte bir yere kadar. Çok fazla oyun satın almıyorsan çok puanın birikmez. Ben mesela geçen yıl sanırım 40k puan almıştım 200 liraya falan.
Oyun içi alışverişlerde de o puandan geliyor. Ben bayağı bir CS kapsülü açtım oradan gene puan birikmiş.
- Makaleler
- 1
Oyun içi alışverişlerde de o puandan geliyor. Ben bayağı bir CS kapsülü açtım oradan gene puan birikmiş.
Bak bunu unutmuşum. Gerçi çok fark etmez. İşin sonu yine para harcamaya çıkıyor. Çok oyun satın almazsa çok oyun içi satın alım yapmazsa puan yine birikmez.