Steam sepetine en fazla kaç para harcadınız?

• 0-50

Oy: 8 80,0%
  • 100-200

Oy: 1 10,0%
  • 300-500

Oy: 0 0,0%
  • 500+

Oy: 1 10,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10

PC Uzmanı 24

Başarılı
Merhaba arkadaşlar, Steam'de sepet oluşturup en fazla kaç para verdiniz, merak ediyorum. Ben kendi oluşturduğum sepeti de koyacağım, bu sepeti bugün alacağım inşAllah.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-07-06 101358.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-06 101358.webp
    964,2 KB · Görüntüleme: 46
  • Ekran görüntüsü 2026-07-06 101413.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-06 101413.webp
    921,2 KB · Görüntüleme: 37
  • Ekran görüntüsü 2026-07-06 101425.webp
    Ekran görüntüsü 2026-07-06 101425.webp
    966,1 KB · Görüntüleme: 41
Ne mutlu size hocam valla bizde bir kere orjinal oyun batağına düştük :( 🥀
Ayrica Battelfield 2042'ye kadar tüm serilerini bedava aldım origin kutuphanesinde duruyorlar suan yeni laptop alir almaz BF 5 icin vakit harcayacagim cok begeniyorum bu oyunu. Ayrica orjinal oyun almak icin para odemeye gerek yok. Steam takıntın yoksa Gog, Epic games gibi yerler icin Amazon kod veriyordu surekli vr bunlar arada bir kendileri bedava oyun dagitiyor. Benim en az 20-30 tane key var oyle fakat kullanmadim cogunu ve zamani dolmustur muhtemelen. Seninki orjinal oyun batagi degil para harcamaya yer ariyorsun biraz gosteris meraklisisin gibi geldi. Kapitalist sistemin tuzagina dusmussun. Goruyorsunuz yayincilarin kutuphanelerini etkileniyorsunuz. 😅 Onlarin hepsini oynamaya zamanin var mi?

Bende heves kaçmıyor durumu olmuyor da bazen vakit olmuyor üzülüyor insan diyor keşke gidip onun yerine kılık kıyafet alsaydım asdfasdfsadf.
Korsan oyun sendromu başlamış sizde. Crack dünyasına bekleriz.

Ben de banka kampanyaları harici Steam'e yatırmıyorum uzun süredir. En son TL zamanlarında ciddi şekilde oyun alıyordum.

para harcamaya yer ariyorsun biraz gosteris meraklisisin gibi geldi. Kapitalist sistemin tuzagina dusmussun. Goruyorsunuz yayincilarin kutuphanelerini etkileniyorsunuz. 😅 Onlarin hepsini oynamaya zamanin var mi?
Yok hocam kime neyi kanıtlıyacağım sonuçta oynamak için kendim alıyorum kendime alıyorum yani kimseye aa bakın benim hesapta bu oyun var demedim şimdiye kadar ayrıca şuana kadar hiçbir yayınıcıyı izlemedim belki inanmazsınız ama durumum bu sadece oyunları beğeniyorum görüyorum birdaha steam mağazaya girip oyun aramakla uğraşmakta istemiyorum her indirim dönemi geldiği zaman diyorum keşke şunu da alsaydım o yüzden keşke şu oyunu da alsaydım bu oyunu da alsaydım dememek için bu kadar yüksek bütçeli sepet yaptım ve vakit oldukça oynuyorum hepsini oynamaya vakit oldukça inşAllah oynayacağım.

Korsan oyun sendromu başlamış sizde. Crack dünyasına bekleriz.

Ben de banka kampanyaları harici Steam'e yatırmıyorum uzun süredir. En son TL zamanlarında ciddi şekilde oyun alıyordum.

Öyle oldu evet hocam eskiden yoktu 4-5 seneye öncesine kadar hep crackli oynardım sonra ne olduysa oldu Steam'e başladım şimdi de bağımlılığa dönüştü hiçbir şekilde Steam'den sapmıyorum.