Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Oyunun yaklaşık 2 saatlik kısmını bitirdim ve 2. saatin başında hani elimize benzin alıp sonrasında bir yeri patlatıyoruz ya, o kısımdan sonra başka bir yere dinamit koyduktan 1-2 saniye sonrasında oyun kapanıyor. Sadece oyun kapanıyor ve beni masaüstüne atıyor. Yama kurulumu ve oyunu Steam'den orijinal sürümünü kullandığımı belirteyim.

Sorunu galiba çözdüm. Sorun, benim yüklediğim yama ile alakalıymış. Dogrulama sonrası artık o kısımda atmıyor.

Oyun içinden veya NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX ayarını CPU'ya çekmeyi dene. Bir de klasik ama Steam'den dosyaları bir doğrulamayı deneyebilirsin, eksik bir efekt dosyası patlama anında oyunu patlatıyor olabilir.

Buydu sanırım:https://yamatr.com/metro-2033-redux-turkce-yama/

Türkçe yamalı oyunu bitirien varsa kullandığı yamayı atabilir mi? @Reki
Vallaha ben uzun uzun oynamadım ancak sizin kurduğunuz yama ile benim kurduğum yama ikisi de aynı yama. Ben biraz oynamıştım herhangi bir sorun olmamıştı fakat dediğiniz yere kadar gelip denemedim.

Oyunda çöken yeri yamasız geçin kaydedin, daha sonra yamayı tekrar kurun. Bu şekilde yamayı kullanmaya devam edebilirsiniz. Benim bildiğim kadarı ile başka kaliteli bir yama yok.

Hocam fps sınırlaması yoksa ve uçuk fps değerleri alıyorsanız da sapıtıyor oyun. 350-400 fps oynuyordum ve çöküp duruyordu, sistemimi kilitliyordu sürekli. Fps'i 170'e sabitleyince de çözülmüştü, bir daha hiçbir sorun yaşamamıştım.