Steam çok daha iyi bir platform çünkü. Oradan almak istemeniz çok normal. Epic Games'in arayüzü maalesef oyun satın almak dışında pek bir şey yapmıyor. Steam'de bulunan forum seçenekleri, profil level sistemi, profil sergisi ve birçok video içerik paylaşım yerleri gibi çok geniş bir sosyal ağ var. Sosyal medya gibi sevdiğiniz ve ilgi duyduğunuz şeyleri oynayıp, sergileyip, paylaşabiliyorsunuz. Epic Games ise... Yani işte oyun alıyorsun oynuyorsun. Özel bir yanı yok.

Orijinal oyun almamda ki temel iki motivasyon yapımcının emeğine saygı duymak ve virüslü cracklerden olabildiğince kaçınmak. Bu iki kriteri herhangi bir dijital oyun mağazasından sağlayabiliyorum. İstisnalar hariç her zaman ucuz olanı tercih ederim. Şimdiye kadar Ubisoft Connect, Microsoft Store ve Epic Games'den farklı farklı oyunlar almış birisiyim. Hiçbir eksikliğini çekmedim. Pek bir fiyat farkı yoksa Steam'den alırım. Cüzdanda illaki bakiye bulunduğundan satın alması pratik oluyor. Oyun incelemeleri, topluluk sekmeleri filan çok fark etmiyor. Zaten oyunu satın almadan da o incelemeleri görebiliyor, oyunun topluluk sekmesinde dilediğimce takılabiliyorum. Sahip olmadığım oyunla ilgili rehber bile hazırlayabiliyorum. Benim için fazladan para verdirecek ek özellikler değil kısaca.

Çok basit, oyun oynuyorsun dostum. Steam'de de oyun sahibi değilsin, Epic'te de. Teknik olarak sadece indirme lisansına sahipsin. Epic Games'e de Steam'e de hiçbir şey olmayacak.

Bu tamamen senin isteğine bağlı yani.

Biliyorum ama bunu durduk yere yapmazlar koskocaman şirketler hele ki oyunları gayetde iyi satarken gogdada her oyun yok zaten.
Ayrıca kaldırılan oyunlar lisans haklarını ihlal eden mesela 13.cuma kaldırıldı Texas chainsaw oyunu kaldırılmamak için güncelleme getirilmiyor oyuna
Yani oyun almak için Steam'den Epic'ten almicaz nereden alacağız başka yermi var mecburuz hiç kimse zaten bize hiçbir şey vermiyor ve zaten kıyamet kopmadıkça oyunları kimse kaldırmaz.