Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
Genel olarak dogru yerden indirip de Steam Tools kullananlar simdiye kadar hesap calinmasi, bilgisayarlarinin enfekte olmasi gibi ciddi bir sorun yasamadilar fakat sunu aklinizdan cikarmayin: Bu yazilim kapali kaynak. Yani ne olacagi, ne yapacagi belli olmayabilir. Ayrica dogru yerden indirmezsen, ya da cok sinsice hazirlanmis reklamlara tiklayip fake dosyayi indirirsen sistemin direkt enfekte olabilir. Dikkatli olmalisin.
Genel olarak ben korsan sitelerini kullanip klasik yolla normal korsan oyun indirmeyi daha guvenilir buluyorum. SteamRIP, FitGirl gibi siteler. Aradigin oyunlar bu sitelerde de vardir belki.
Genel olarak ben korsan sitelerini kullanip klasik yolla normal korsan oyun indirmeyi daha guvenilir buluyorum. SteamRIP, FitGirl gibi siteler. Aradigin oyunlar bu sitelerde de vardir belki.
Captain Skriniar
Başarılı
Steam Tools güvenilirdir. Fakat tek başına bir işe yaramaz. Steam Tools dediğin arkadaşın tek amacı, Steam kısayollarına anında ulaşmanı sağlar. Asıl sıkıntılı ve gerekli kısım bu programın açığını kullanarak kütüphanene oyun ekleyeceğin manifest dosyasıdır. Tehlikeli diyorum çünkü bunların virüs içerme olasılığı yüksektir.
Fitgirl'e baktım fakat sadece Alyx var. Aklımda 17 tane daha oyun var fakat hiçbiri yok.Genel olarak dogru yerden indirip de Steam Tools kullananlar simdiye kadar hesap calinmasi, bilgisayarlarinin enfekte olmasi gibi ciddi bir sorun yasamadilar fakat sunu aklinizdan cikarmayin: Bu yazilim kapali kaynak. Yani ne olacagi, ne yapacagi belli olmayabilir. Ayrica dogru yerden indirmezsen, ya da cok sinsice hazirlanmis reklamlara tiklayip fake dosyayi indirirsen sistemin direkt enfekte olabilir. Dikkatli olmalisin.
- Makaleler
- 6
@BatuhanTr, DODI ve SteamRIP sitelerine de goz at derim.
Ya da eger her onune geleni indirmeyip dikkatli olacaksan CS.RIN.RU forumu ve 1337x.to sitelerine de goz atabilirsin. Lakin bu iki sitede sadece site yetkilileri degil onune gelen herkes dosya upload edebiliyor. O yuzden dikkatli olmalisin.
Ya da eger her onune geleni indirmeyip dikkatli olacaksan CS.RIN.RU forumu ve 1337x.to sitelerine de goz atabilirsin. Lakin bu iki sitede sadece site yetkilileri degil onune gelen herkes dosya upload edebiliyor. O yuzden dikkatli olmalisin.
hocam dodiye bugün girdim bu hatayı veriyor@BatuhanTr, DODI ve SteamRIP sitelerine de goz at derim.
NqrkOz
Üstün
- Makaleler
- 6
1337x üzerinden DODI'nin içeriklerini indir, şu an sitesi malware distributor, fake ve malware indiriyor eğer bilinçsiz kullanılırsa.hocam dodiye bugün girdim bu hatayı veriyorEki Görüntüle 262001