ozgunokia

Yetkin
Makaleler
1
Steam'den 1.000 TL izinsiz para çekilmiş, Migros'ta falan düşürmüşüm kartımı. Gittiğimde bulamamıştım. Parayı geri almak dışında, bunu yapan kişiyi bulabilir miyim veya yasal işlem başlatabilir miyim? Aşırı rahatsız etti olay.

Kartını kaybettiğinde neden kartı iptal etmedin? Onu geçtim kart 3D secure falanda mı devreye girmedi. Soğuk su içeceksiniz, Migros'ta kameraları bakarsınız, çalan kişiyi bulursunuz bence. Banka itirazı deneyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartını kaybettiğinde neden kartı iptal etmedin? Onu geçtim kart 3D secure falanda mı devreye girmedi. Soğuk su içeceksiniz, Migros'ta kameraları bakarsınız, çalan kişiyi bulursunuz bence. Banka itirazı deneyebilirsiniz.
Tam olarak eve gittiğimde gelen bildirimle farkettim mevzuyu, Migros evime aşırı yakın zaten farkettiğimde olay üzerinden çok az zaamn geçmişti nasıl hemen iptal edebilirim? Steam de 3D Secure bulunmuyor. Migros kameraları ile ilgili de bilgim yok, gidip soracağım bankayla da iletişime geçeceğim. Mevzu "nedenler" değil bulunabilir mi bulunamaz mı olmalı bence.

3D Secure 1.000 TL üzerinde çalışıyor benim bildiğim bazen direkt atlıyor tutar düşük olunca.
Hayır, zamanında 1.500 TL bir alışveriş yaptığım zaman 3D Secure yoktu. Bu arada bankayı aradım kartı kapattırdım Migros'a gittiğimde ise kameraların inceleceğini söylediler.

Steam üzerinde 3D yok hocam. Epic Games üzerinde de yok. En önemli oyun platformlarında şunun olmaması çok üzücü gerçekten. Bu arada kart iptali yapılınca ödemeyi yapan steam hesabıda bloke oluyor aldığı şey geri alınıyor diye biliyorum.

Steam üzerinde 3D yok hocam. Epic Games üzerinde de yok. En önemli oyun platformlarında şunun olmaması çok üzücü gerçekten. Bu arada kart iptali yapılınca ödemeyi yapan Steam hesabıda bloke oluyor aldığı şey geri alınıyor diye biliyorum.

Aldığı şey genelde geri alınmıyor da topluluk pazarı banı yiyor. Şüpheli bildirimi düşüyor. Daha beter, Para yükleyemiyor bir şey alamıyor.