Detaylar
Kim cevapladı?Buradan kurabilirsiniz hocam. Şu anda bulabileceğiniz en kaliteli Türkçe yama bu sitede mevcut. https://gtatr.com/gta-4/turkce-yama/
1 - İleri deyin.
2 - Bunada ileri deyin.
3 - Oyunun kurulu olduğu yeri zaten kendisi algılar ama algılamazsa "göz at." düğmesine basıp oyunun kurulu olduğu yeri seçin sonra ileri deyin "Grand Theft Auto IV" algılandı diye bir mesaj çıkacak tamam deyin ardından kuracak ve bitirecek.
İyi Oyunlar dilerim artık GTA 4, The Lost and Damned, The Ballad of Gay Tony Türkçe!
@Uranos hocam kurdunuz mu? Eğer olduysa çözüm olarak işaretlerseniz memnuniyet duyarım.
1 - İleri deyin.
2 - Bunada ileri deyin.
3 - Oyunun kurulu olduğu yeri zaten kendisi algılar ama algılamazsa "göz at." düğmesine basıp oyunun kurulu olduğu yeri seçin sonra ileri deyin "Grand Theft Auto IV" algılandı diye bir mesaj çıkacak tamam deyin ardından kuracak ve bitirecek.
İyi Oyunlar dilerim artık GTA 4, The Lost and Damned, The Ballad of Gay Tony Türkçe!
@Uranos hocam kurdunuz mu? Eğer olduysa çözüm olarak işaretlerseniz memnuniyet duyarım.
Son düzenleme:
Güncel olan yama bu, dosyaları indiriyorsun 7zip ile klasöre çıkar diyorsun. İçindeki dosyaları oyunun içine atıp değiştiriyorsun. Olay bundan ibaret.
Akşam deneyeceğim hocam, konu teknik destek olmadığı için çözüm olarak istesem de işaretleyemiyorum.Buradan kurabilirsiniz hocam. Şu anda bulabileceğiniz en kaliteli Türkçe yama bu sitede mevcut. Dosyayı indirin oyunun kurulu olduğu yeri kendisi algılar ama algılamazsa seçin başarıyla kuracaktır, iyi oyunlar dilerim. https://gtatr.com/gta-4/turkce-yama/
@Uranos Hocam kurdunuz mu? Eğer olduysa çözüm olarak işaretlerseniz memnuniyet duyarım.
Güncel olan yama bu, dosyaları indiriyorsun 7ZIP ile klasöre çıkar diyorsun. İçindeki dosyaları oyunun içine atıp değiştiriyorsun. Olay bundan ibaret.
İkisi de aynı güncel dosyayı içeriyor zaten, GTA TR'de ki yamanın içindeki dosyada GTHorse'ye ait.
İkisi de aynı güncel dosyayı içeriyor zaten, GTA TR'de ki yamanın içindeki dosyada GTHorse'ye ait.
Dostum senin attığın linkteki dosyanın güncel olup olmadığını teyit/kontrol etmedim. Benim attığım link direkt kaynaktan alınan link, yani çeviren kişinin linki. Sizin attığınız link GTAtr kendi sitesine eklediği link. Yani iki dosya da aynı olabilir fakat benim attığım link direkt kaynaktan alınan link. Yamayı düzenleyen/yapan kişi Player01(gthorse)'dir.
Dostum senin attığın linkteki dosyanın güncel olup olmadığını teyit/kontrol etmedim. Benim attığım link direkt kaynaktan alınan link, yani çeviren kişinin linki. Sizin attığınız link GTAtr kendi sitesine eklediği link. Yani iki dosya da aynı olabilir fakat benim attığım link direkt kaynaktan alınan link. Yamayı düzenleyen/yapan kişi Player01(gthorse)'dir.
İnsanlar rahat kursun diye GTA TR ekibi güncel olan çeviriyi bu Setup'un içine atıyor. Yine çevirinin yapımcısından izin alınarak koyuluyor. GTA 3, Vice City, San Andreas çevirileri içinde Criminal277'den izin alınıp koyulmuştu zaten.
Son düzenleyen: Moderatör: