AshRXT

Çalışkan
Yer
Türkiye
Ben Türkçe yama kullanmak istiyorum ama ücretli veya ücretsiz fark etmez. Birkaç tane yama kullandım; ya virüslüydü ya da çeviri yanlıştı. Ben virüssüz, güvenilir ve çevirisi doğru olan yamaları istiyorum.

Oyunlar:
  • Atomic Heart
  • Resident Evil 4, 7, 8
  • A Plague Tale: Requiem
  • Tomb Raider: Definitive Edition
  • Red Dead Redemption 2

Resident Evil 4 için kullandığım yama. Sıkıntı yaşamadım kurulumda ve sonrasında.

Resident Evil 4 için kullandığım yama. Sıkıntı yaşamadım kurulumda ve sonrasında.

Bunu kurmustum çevirisi yalnisti mesela ada pürüzsüz diyor ama ceviri yumuşak olarak ceviriyor.

Resident Evil 4 Remake olan ise Anonymous çeviride var. Anonymous çoğu yaması ücretli ve kaliteli. Tabii güncel oyunlarda oyuna gelen güncellemeleri bir tık geç güncelliyorlar veya geri bildirim gelmezse unutabiliyorlar. Ama bu oyunların çoğu eski olduğundan sorunsuzdur.

Tomb Raider: Definitive Edition konsol için 60 FPS yenilenen Tomb Raider(2013) oyunu değil mi? En azından Steam sürümü yok ve yaması da yok.

Eğer düz versiyondan bahsediyorsanız şu yama yeterli olacaktır.

Oyun çevirinin yaması, ama sitelerinde yönlendirme bağlantısı var. O yüzden genelde Oyun çeviri yamalarını yukarıdaki siteden indiriyorum. Gerçi Türkçe yama sitesinde de yönlendirme olabilir. Ama Ublock Origin reklam engelleyicisi varken hiç denk gelmedim. Reklam engelleyici kullanarak siteden indirme yapın.

RDR2 konusunda da bilgim yok. Rockstar yamaları ile ilgili bazı sorunlar çıktığından, güzel çeviri yapan grupların pek bulaştığını sanmıyorum.