Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Ben Türkçe yama kullanmak istiyorum ama ücretli veya ücretsiz fark etmez. Birkaç tane yama kullandım; ya virüslüydü ya da çeviri yanlıştı. Ben virüssüz, güvenilir ve çevirisi doğru olan yamaları istiyorum.
Resident Evil 4 Remake olan ise Anonymous çeviride var. Anonymous çoğu yaması ücretli ve kaliteli. Tabii güncel oyunlarda oyuna gelen güncellemeleri bir tık geç güncelliyorlar veya geri bildirim gelmezse unutabiliyorlar. Ama bu oyunların çoğu eski olduğundan sorunsuzdur.
Oyun çevirinin yaması, ama sitelerinde yönlendirme bağlantısı var. O yüzden genelde Oyun çeviri yamalarını yukarıdaki siteden indiriyorum. Gerçi Türkçe yama sitesinde de yönlendirme olabilir. Ama Ublock Origin reklam engelleyicisi varken hiç denk gelmedim. Reklam engelleyici kullanarak siteden indirme yapın.
RDR2 konusunda da bilgim yok. Rockstar yamaları ile ilgili bazı sorunlar çıktığından, güzel çeviri yapan grupların pek bulaştığını sanmıyorum.