Steam yerine 250 TL daha ucuz diye Epic Games'i tercih eder miydiniz?

Epic Games'ten alirdim. Cunku en son Steam'den FH5 aldigimda dolar kurunu 37 lira olarak gecti. Papara'yla da alakali olabilir bilmiyorum ama Epic Games'ten alirdim.

Oyunun fiyatına göre değişir, açıkçası Epic'ten oynamak ile korsan oynamanin pek farkının olduğunu düşünmüyorum.
Epic Games'ten aldığım ve yüklediğim oyunların içinde Steam dosyaları bulunuyor. Kendine özgü hissettirmiyor.

Offline, hmmmm

Şaka bı yana nasıl bı 250 lira. Eğer para sinirsizsa sırf linux ve kol entegrasyonu için Steam seçerdim. Öğrenci adamsam almamayı secebilirdim fakat bütçe kisilti ve averaj Windows oyuncusu isem, klavye mouse ile oynuyorsan kuvvetle muhtemel epic.

Steam atölye desteği varsa Steam'den almaya çalışırdım.

Linux'ta Heroic Games Launcher var. Onu kullanabilirsiniz. Ve kol ile oyunda oynanılabiliyor orada.

İfadeler: 29
Eğer oynayacağım oyun hikayeli oyun ise doğrudan satın almıyorum. Oynayacağım oyun Online oyun ise hangisi ucuzsa oradan tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…