Merhaba,

Bilirsiniz ki büyük bir kesim olarak ne olursa olsun Steam'i tercih ederiz. Siz olsanız God of War Ragnarök'ü Steam üzerinden 50 dolar (1750 TL) yerine Epic Games'ten 1500 TL'ye alır mıydınız? Aynısı herhangi bir oyun için de geçerli. Ya da şu kadar fark olsaydı alırdım der misiniz?
Epic Games'ten alirdim. Cunku en son Steam'den FH5 aldigimda dolar kurunu 37 lira olarak gecti. Papara'yla da alakali olabilir bilmiyorum ama Epic Games'ten alirdim.

Offline, hmmmm

Şaka bı yana nasıl bı 250 lira. Eğer para sinirsizsa sırf linux ve kol entegrasyonu için Steam seçerdim. Öğrenci adamsam almamayı secebilirdim fakat bütçe kisilti ve averaj Windows oyuncusu isem, klavye mouse ile oynuyorsan kuvvetle muhtemel epic.

Offline, hmmmm

Şaka bı yana nasıl bı 250 lira. Eğer para sinirsizsa sırf linux ve kol entegrasyonu için Steam seçerdim. Öğrenci adamsam almamayı secebilirdim fakat bütçe kisilti ve averaj Windows oyuncusu isem, klavye mouse ile oynuyorsan kuvvetle muhtemel epic.

Linux'ta Heroic Games Launcher var. Onu kullanabilirsiniz. Ve kol ile oyunda oynanılabiliyor orada.

Eğer oynayacağım oyun hikayeli oyun ise doğrudan satın almıyorum. Oynayacağım oyun Online oyun ise hangisi ucuzsa oradan tercih ediyorum.