Steam yerine 250 TL daha ucuz diye Epic Games'i tercih eder miydiniz?

Linux'ta Heroic Games Launcher var. Onu kullanabilirsiniz. Ve kol ile oyunda oynanılabiliyor orada.
Benim kol begenmiyo onu, eski yan sanayi PlayStation 2 3 ortak kolumu dönüştürücü ile takıyorum ve layout baştan sona yanlış
Eğer oyun içi özel kol setupu yoksa Steame "Steam dışı oyun" olarak ekliyorum her oyunu yaptığım gibi.

Aynen reis. 20-30 saat sürecek hikayeli oyunlara neden dünya kadar para ödeyeyim ki? Sadece kullanım hakkını kiralamak için dünya kadar para ödemek istemiyorum.

O zaman tamam. Ben orijinal kol için demiştim.

İfadeler: 29
Fiyata göre değişir. 1500 veren 1750 de verir fakat Epic'de 50TL Steam'de 300 ise Epic'den alırım.

O zaman tamam. Ben orijinal kol için demiştim.
Tamamen konfor mevzusu. Öğrenci adamim alırsam da epicdrn ya da indirimden alırım bir sey edecegimde de, parası olan adama da koymaz 250 lira. 250 fazlayi da verir, Dominosunu da söyler.

Enayi değilim, 250-300 lira ucuzsa gider Epic'den alırım. Steam tercih edenlerin sebebini iyi biliyorum, profil gösterişi. 300 liraya da gider Big Mac gömerim. Ayrıca evet, belki Epic arayüzü güncel olarak bir tık kötü ama Epic'in bizlere sağladığı fırsatları da unutmamak gerek. Adamlar tonla kaliteli ücretsiz olarak oyun sağladı, Steam bugüne kadar böyle bir şeyin ucundan bile dönmedi.

Steam babamın oğlu değil, 1 TL daha ucuz olsun hemen başka yerden alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…