Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Turkiye
Selam, iyi sosyaller.

5 doların altında bir miktarda para yatırmak istiyorum. Tarayıcı üzerinden yapılan yöntem minimum tutardan dolayı işe yaramıyor. Ben de yatırmak istediğim bir miktarda oyun alıp iade etmeyi düşünüyorum. Bu yöntem herhangi bir sıkıntıya yol açar mı?

Çözüm
5 doların altında bir miktarda para yatırmak istiyorum.
Yatıramazsın, fakat şu şekilde bu engeli aşabilirsin: Steam’den 5 dolar altında istediğin bir oyunu alırsın ve daha sonrasında iade talebi oluşturup kart yerine Steam bakiyesi olarak iade yapmasını istersin. Ortalama 3 gün içinde hesabına para yatar, o şekilde yapabilirsin. Başka türlü şansın yok.

yatırmak istediğim bir miktarda oyun alıp iade etmeyi düşünüyorum.
Başlığa bakarak yazmıştım, yazmışsın zaten. Evet, böyle yapabilirsin.
Selam, iyi sosyaller.

5 doların altında bir miktarda para yatırmak istiyorum. Tarayıcı üzerinden yapılan yöntem minimum tutardan dolayı işe yaramıyor. Ben de yatırmak istediğim bir miktarda oyun alıp iade etmeyi düşünüyorum. Bu yöntem herhangi bir sıkıntıya yol açar mı?
Pazardan item mi almak istiyorsunuz ?

Selam, iyi sosyaller.

Hayır sıkıntı olmaz oyunu iade et diyip steam cuzdana iade etmesini soyle.

5 doların altında bir miktarda para yatırmak istiyorum.
Yatıramazsın, fakat şu şekilde bu engeli aşabilirsin: Steam’den 5 dolar altında istediğin bir oyunu alırsın ve daha sonrasında iade talebi oluşturup kart yerine Steam bakiyesi olarak iade yapmasını istersin. Ortalama 3 gün içinde hesabına para yatar, o şekilde yapabilirsin. Başka türlü şansın yok.

yatırmak istediğim bir miktarda oyun alıp iade etmeyi düşünüyorum.

Çözüm
Sıkıntı olmaz ben CS2'de mesela 2 dolara bir skin almak için 2 dolarlık oyun alıp iade ediyordum ister tekrar karta istersenizde bakiye olarak iadeyi sağlıyorlar. Ancak çok sık yapılmaması gerekiyor iadeleriniz kabul olmaz çok iade talebinde bulunursanız.

Selam, iyi sosyaller.

Pazardan item mi almak istiyorsunuz ?
Evet hocam.
Hayır sıkıntı olmaz oyunu iade et diyip steam cuzdana iade etmesini soyle.

Teşekkür ederim yanıtlarınız için. Bu işlem peki 3 gün kadar sürer mi? Yani gün içinde de yatırılma şansı var mı steam bakiyesi olarak seçersem iadeyi?

Evet hocam.

Teşekkür ederim yanıtlarınız için. Bu işlem peki 3 gün kadar sürer mi? Yani gün içinde de yatırılma şansı var mı steam bakiyesi olarak seçersem iadeyi?
Benim iadelerim şu ana kadar hiç 3 günden fazla sürmedi. Bazen 24 saat içinde de gelebiliyor, bazıları ise 1 haftayı bulduğunu söylüyor ama dediğim gibi benim için en geç 3 gün içerisinde iade yapıldı. Yoğunlukla alakalı bir durum, ne yazık ki net bir şey demek mümkün değil.

Benim iadelerim şu ana kadar hiç 3 günden fazla sürmedi. Bazen 24 saat içinde de gelebiliyor, bazıları ise 1 haftayı bulduğunu söylüyor ama dediğim gibi benim için en geç 3 gün içerisinde iade yapıldı. Yoğunlukla alakalı bir durum, ne yazık ki net bir şey demek mümkün değil.
İadem geldi fakat 7 gün bekleme süresi görünüyor.