Çünkü eğer erişim engeli gelmeye başladıysa platformda oyun kalmayacaktır
Erişim engeli gele gele en son sadece sahur simülasyonu oyunu bırakacaklar. 🤡 O da İslam, müslüman oyunu diye.

Evet, Vice City kütüphanesinde olan insanlar hala oynayabiliyor örneğin. Hatta mod bile kuruyorlar.
Vice City'yi Rockstar kaldırdı Steam'den. Bu farklı bir durum. Örneğin Tell Me Why, Türkiye'de erişim engeli var. Fakat bir yolunu bulup kütüphaneye eklerseniz sorunsuz bir şekilde indirip oynayabiliyorsunuz.

Discord ve Roblox'a yasak geldiği vakit geldiği gibi girememeye başlamıştım. Ayrıca Steam'da yasaklanmış olsa direkt aratma sayfasında çıkmasını gizleyebiliyorlar.
Tell Me Why adlı oyun direkt Türkiye'de görünümünü gizlemişti oyunun ve aramalarda çıkmıyordu, Steam sayfasına girdiğinde Türkiye'den erişilemez yazıyordu. (düzenleme: Hala öyleymiş)

Yayıncı ve geliştirici kendi isteğiyle erişilemez hale getiriyor sanmıyorum Türkiye'den bir hareket olduğunu.

1787844698128.webp

Daha ISS'ler engel atmadı ve Steam tarafından bir haber yok oyun sayfasına erişim engeli atmak da ayrı bir kafa cidden

Çünkü gerçekten korkutucu mesela her oyunda sıkıntılı şeyler bulup yasaklamalarından endişe ediuorum TLOU da bile LGBT var mesela önemli olan biz onu satın aldıysak ve o oyuna erişim engeli gelirse indirmeye ve oynamaya devam edip edemeyeceğimiz.

Bunun İngilizcesini destek ekibine gönderdim.

Merhaba sevgili Steam Destek ekibi, Türkiye'de yaşıyorum ve hükümetimiz bazen mahkeme kararlarıyla belirli oyunlara erişim kısıtlamaları getirebiliyor. Örneğin, Steam üzerinden bir oyun satın aldığımızı ve ilerleyen bir tarihte bu oyuna Türkiye'de erişim kısıtlaması getirildiğini varsayalım. Bu durumda oyunu oynamaya, indirmeye ve diğer tüm özelliklerini kullanmaya devam edebilir miyiz? Yoksa oyunu indirmemiz ve oynamamız doğrudan engellenir mi ve oyun Steam hesabımızdan kaldırılır mı? Yardımınız için teşekkür ederim.

Dijital oyun yasaklanamaz lisansı sende nasıl engellicekler

Eki Görüntüle 276300

Daha ISS'ler engel atmadı ve Steam tarafından bir haber yok oyun sayfasına erişim engeli atmak da ayrı bir kafa cidden
Engel getirdikleri oyunlara bak. :D Hepsini ekleyeyim kütüphaneye.

Komple interneti sınırlasınlar. Sadece şu video açılsın internette, daha mantıklı olur:

İktidara uygun temada. :) Ara sıra kıyak geçip 2014 AKP seçim müziği koyarlar bir de. Kuzey Kore gibi oluruz.

Son düzenleme: