İddia Steam'de bulunan 45 oyuna erişim engeli getirildi

Engel getirdikleri oyunlara bak.

Komple interneti sınırlasınlar. Sadece şu video açılsın internette, daha mantıklı olur:

İktidara uygun temada.

Ses etmeyen halk olunca engel kolay olur hak ediyor bu halk ben bir şey demek istemiyorum alışın

Satıştan kalkması oynamak isteyeni engeller mi? Bu oyunlar bir tek Steamden mi oynanabiliyor

İfadeler: D4C
İki tıkla filtre açmaktan aciz bir kitle yüzünden koskoca platformların şalterini indirmek, yangın var diye binayı dinamitlemekle aynı kafadır. Kendi evindeki çocuğa laf geçiremeyen, bilgisayarın ayarlar menüsünü uzay gemisi paneli sanan tipler gelip dijital alemin ahlak bekçiliğine soyunuyor.

Steam’de zaten neyi görüp neyi görmeyeceğini filtreleyen sistem var, ama bizimki ayar yapmayı bilmediği için directly "Kapatın ulan burayı!" diye anırıyor. Bıçakla adam yaralandı diye mutfaktaki çatalı kaşığı yasaklatmaya çalışan bu muazzam mantık, dünyadan bihaber yaşamanın verdiği o fütursuz özgüvenden besleniyor.

Gerçek hayattaki her türlü yozlaşmayı, pisliği halı altına süpürüp ekrandaki iki tane piksele ahlak raconu kesmek tam bir komedi. Öğrenmek zor geliyor, eğitilmek ağır geliyor, "Yasaklansın!" demek ise bedava. Bu kafayla devam edersek yarın öbür gün yerçekimi de insanları düşürüp sakatlıyor diye onu da yasaklatmaya kalkarlar, vallahi hiç şaşırmam.

+18 etikete sahip oyunların yasaklanması şaka gibi ülke lan

O değil de BG-3, Witcher 3 falan yasaklanırsa içim yanar valla, ulan kaç sene önce TL iken aldım da hala oynamadım bekletiyorum nadasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…