Ethem Efe
Üstün
Bunun bir ayarı vardı ama bulamadım bir türlü, arama kısmına tıklıyorum 10 tane şey çıkıyor popüler aramalarda. Ana sayfama bakıyorum burada adını söyleyemeyeceğim şeyler çıkıyor
bunu nereden kapatıyorduk?
Steam > hesap > mağaza tercihleri bölümünden ayarlayabilirsiniz.
1- hesap profilinize uygulamadan tıklayın ve aşağıdaki seçeneği seçin:
Eki Görüntüle 239279
2- daha sonra bu ekrana gelerek ayarlarınızı kurcalayabilirsiniz:
Eki Görüntüle 239280
Sadece yetişkinlere özel içeriği kapasam yeterli olur sanırım. Diğerleri her türlü oyunu filtreler diye düşünüyorum.
O şekilde ayarlanırsa direkt olarak hikaye oyunları da gözükmeyecektir diye düşünüyorum. Witcher 3 gibi oyunlar örnek veriyorum.
"Çıplaklık ve cinsel içerik" yazan kutucukları kapatırsanız muhtemelen sorununuz çözülür.
Aynen, bu oyunu ilk oynadığımda noluyoz laa dedim, Monitörü kapatmıştım evdekiler görmesin diye.O şekilde ayarlanırsa direkt olarak hikaye oyunları da gözükmeyecektir diye düşünüyorum. Witcher 3 gibi oyunlar örnek veriyorum.
Aynen, bu oyunu ilk oynadığımda noluyoz laa dedim, monitörü kapatmıştım evdekiler görmesin diye.başlangıç sahnesini öyle beklemiyordum.
Cinsel sahneler ile ilgili bir sorunum yok. Sadece popüler arama kısmında saçma sapan şeyler görmek rahatsız edici.
Nasıl yani Hitler ile fanteziler gerçekleştirmek istemiyor musunuz? Şaka bir yana çok fazla bu tarz oyun var korsan sitelerinde bile varlar.