Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.761 Çözümler 9 Beğeniler 2.688 Yer KKTC | Gazimağusa 7 Nisan 2026 #1 Bunun bir ayarı vardı ama bulamadım bir türlü, arama kısmına tıklıyorum 10 tane şey çıkıyor popüler aramalarda. Ana sayfama bakıyorum burada adını söyleyemeyeceğim şeyler çıkıyor bunu nereden kapatıyorduk?
Bunun bir ayarı vardı ama bulamadım bir türlü, arama kısmına tıklıyorum 10 tane şey çıkıyor popüler aramalarda. Ana sayfama bakıyorum burada adını söyleyemeyeceğim şeyler çıkıyor bunu nereden kapatıyorduk?
Çözüm Isenea Dieur Has 7 Nisan 2026 Steam > Hesap > Mağaza Tercihleri bölümünden ayarlayabilirsiniz. 1- Hesap profilinize uygulamadan tıklayın ve "mağaza tercihleri"ni seçin: 2- Daha sonra "mağaza tercihleri"ne gelerek ayarlarınızı kurcalayabilirsiniz:
Steam > Hesap > Mağaza Tercihleri bölümünden ayarlayabilirsiniz. 1- Hesap profilinize uygulamadan tıklayın ve "mağaza tercihleri"ni seçin: 2- Daha sonra "mağaza tercihleri"ne gelerek ayarlarınızı kurcalayabilirsiniz:
Isenea Dieur Has Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.675 Çözümler 12 Beğeniler 2.595 7 Nisan 2026 #2 Steam > Hesap > Mağaza Tercihleri bölümünden ayarlayabilirsiniz. 1- Hesap profilinize uygulamadan tıklayın ve "mağaza tercihleri"ni seçin: 2- Daha sonra "mağaza tercihleri"ne gelerek ayarlarınızı kurcalayabilirsiniz: Son düzenleme: 7 Nisan 2026 Artı 0 Eksi Çözüm
Steam > Hesap > Mağaza Tercihleri bölümünden ayarlayabilirsiniz. 1- Hesap profilinize uygulamadan tıklayın ve "mağaza tercihleri"ni seçin: 2- Daha sonra "mağaza tercihleri"ne gelerek ayarlarınızı kurcalayabilirsiniz:
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.761 Çözümler 9 Beğeniler 2.688 Yer KKTC | Gazimağusa 7 Nisan 2026 #3 Sadece yetişkinlere özel içeriği kapasam yeterli olur sanırım. Diğerleri her türlü oyunu filtreler diye düşünüyorum. Isenea Dieur Has dedi: Steam > hesap > mağaza tercihleri bölümünden ayarlayabilirsiniz. 1- hesap profilinize uygulamadan tıklayın ve aşağıdaki seçeneği seçin: Eki Görüntüle 239279 2- daha sonra bu ekrana gelerek ayarlarınızı kurcalayabilirsiniz: Eki Görüntüle 239280 Genişletmek için tıkla... Gerçi yine çoğu gözüküyor, yapacak bir şey yok gibi :/ Artı 0 Eksi
Sadece yetişkinlere özel içeriği kapasam yeterli olur sanırım. Diğerleri her türlü oyunu filtreler diye düşünüyorum. Isenea Dieur Has dedi: Steam > hesap > mağaza tercihleri bölümünden ayarlayabilirsiniz. 1- hesap profilinize uygulamadan tıklayın ve aşağıdaki seçeneği seçin: Eki Görüntüle 239279 2- daha sonra bu ekrana gelerek ayarlarınızı kurcalayabilirsiniz: Eki Görüntüle 239280 Genişletmek için tıkla... Gerçi yine çoğu gözüküyor, yapacak bir şey yok gibi :/
Isenea Dieur Has Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.675 Çözümler 12 Beğeniler 2.595 7 Nisan 2026 #4 Ethem Efe dedi: Sadece yetişkinlere özel içeriği kapasam yeterli olur sanırım. Diğerleri her türlü oyunu filtreler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... "Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik" kısmındaki kutucukları kapatırsanız muhtemelen sorununuz çözülür. Ethem Efe dedi: O şekilde ayarlanırsa direkt olarak hikaye oyunları da gözükmeyecektir diye düşünüyorum. Witcher 3 gibi oyunlar örnek veriyorum. Genişletmek için tıkla... En alttaki seçeneği kastettim. Onu kapatırsanız etkilenmez diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Sadece yetişkinlere özel içeriği kapasam yeterli olur sanırım. Diğerleri her türlü oyunu filtreler diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... "Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik" kısmındaki kutucukları kapatırsanız muhtemelen sorununuz çözülür. Ethem Efe dedi: O şekilde ayarlanırsa direkt olarak hikaye oyunları da gözükmeyecektir diye düşünüyorum. Witcher 3 gibi oyunlar örnek veriyorum. Genişletmek için tıkla... En alttaki seçeneği kastettim. Onu kapatırsanız etkilenmez diye düşünüyorum.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.761 Çözümler 9 Beğeniler 2.688 Yer KKTC | Gazimağusa 7 Nisan 2026 #5 Isenea Dieur Has dedi: "Çıplaklık ve cinsel içerik" yazan kutucukları kapatırsanız muhtemelen sorununuz çözülür. Genişletmek için tıkla... O şekilde ayarlanırsa direkt olarak hikaye oyunları da gözükmeyecektir diye düşünüyorum. Witcher 3 gibi oyunlar örnek veriyorum. Artı 0 Eksi
Isenea Dieur Has dedi: "Çıplaklık ve cinsel içerik" yazan kutucukları kapatırsanız muhtemelen sorununuz çözülür. Genişletmek için tıkla... O şekilde ayarlanırsa direkt olarak hikaye oyunları da gözükmeyecektir diye düşünüyorum. Witcher 3 gibi oyunlar örnek veriyorum.
xxxZAURxxx Çalışkan Mutlu Yıllar! Katılım 6 Nisan 2026 Mesajlar 76 Beğeniler 93 Yer Azerbaycan 7 Nisan 2026 #6 Ethem Efe dedi: O şekilde ayarlanırsa direkt olarak hikaye oyunları da gözükmeyecektir diye düşünüyorum. Witcher 3 gibi oyunlar örnek veriyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen, bu oyunu ilk oynadığımda noluyoz laa dedim, Monitörü kapatmıştım evdekiler görmesin diye. Başlangıç sahnesini öyle beklemiyordum. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: O şekilde ayarlanırsa direkt olarak hikaye oyunları da gözükmeyecektir diye düşünüyorum. Witcher 3 gibi oyunlar örnek veriyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen, bu oyunu ilk oynadığımda noluyoz laa dedim, Monitörü kapatmıştım evdekiler görmesin diye. Başlangıç sahnesini öyle beklemiyordum.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.761 Çözümler 9 Beğeniler 2.688 Yer KKTC | Gazimağusa 7 Nisan 2026 #7 xxxZAURxxx dedi: Aynen, bu oyunu ilk oynadığımda noluyoz laa dedim, monitörü kapatmıştım evdekiler görmesin diye. başlangıç sahnesini öyle beklemiyordum. Genişletmek için tıkla... Cinsel sahneler ile ilgili bir sorunum yok. Sadece popüler arama kısmında saçma sapan şeyler görmek rahatsız edici. Artı 0 Eksi
xxxZAURxxx dedi: Aynen, bu oyunu ilk oynadığımda noluyoz laa dedim, monitörü kapatmıştım evdekiler görmesin diye. başlangıç sahnesini öyle beklemiyordum. Genişletmek için tıkla... Cinsel sahneler ile ilgili bir sorunum yok. Sadece popüler arama kısmında saçma sapan şeyler görmek rahatsız edici.
47rapflex Becerikli Katılım 7 Eylül 2025 Mesajlar 146 Beğeniler 152 7 Nisan 2026 #8 Ethem Efe dedi: Cinsel sahneler ile ilgili bir sorunum yok. Sadece popüler arama kısmında saçma sapan şeyler görmek rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani Hitler ile fanteziler gerçekleştirmek istemiyor musunuz? Şaka bir yana çok fazla bu tarz oyun var korsan sitelerinde bile varlar. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Cinsel sahneler ile ilgili bir sorunum yok. Sadece popüler arama kısmında saçma sapan şeyler görmek rahatsız edici. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani Hitler ile fanteziler gerçekleştirmek istemiyor musunuz? Şaka bir yana çok fazla bu tarz oyun var korsan sitelerinde bile varlar.
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.761 Çözümler 9 Beğeniler 2.688 Yer KKTC | Gazimağusa 7 Nisan 2026 #9 47rapflex dedi: Nasıl yani Hitler ile fanteziler gerçekleştirmek istemiyor musunuz? Şaka bir yana çok fazla bu tarz oyun var korsan sitelerinde bile varlar. Genişletmek için tıkla... Popüler olması daha vahim. Artı 0 Eksi
47rapflex dedi: Nasıl yani Hitler ile fanteziler gerçekleştirmek istemiyor musunuz? Şaka bir yana çok fazla bu tarz oyun var korsan sitelerinde bile varlar. Genişletmek için tıkla... Popüler olması daha vahim.
47rapflex Becerikli Katılım 7 Eylül 2025 Mesajlar 146 Beğeniler 152 7 Nisan 2026 #10 Ethem Efe dedi: Popüler olması daha vahim. Genişletmek için tıkla... Çoğu item düşürmek veya başarımlar için var diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Popüler olması daha vahim. Genişletmek için tıkla... Çoğu item düşürmek veya başarımlar için var diye biliyorum.