Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.766 Çözümler 9 Beğeniler 2.697 Yer KKTC | Gazimağusa 7 Nisan 2026 #1 Bunun bir ayarı vardı ama bulamadım bir türlü, arama kısmına tıklıyorum 10 tane şey çıkıyor popüler aramalarda. Ana sayfama bakıyorum burada adını söyleyemeyeceğim şeyler çıkıyor bunu nereden kapatıyorduk?
Bunun bir ayarı vardı ama bulamadım bir türlü, arama kısmına tıklıyorum 10 tane şey çıkıyor popüler aramalarda. Ana sayfama bakıyorum burada adını söyleyemeyeceğim şeyler çıkıyor bunu nereden kapatıyorduk?
Çözüm Isenea Dieur Has 7 Nisan 2026 Steam > Hesap > Mağaza Tercihleri bölümünden ayarlayabilirsiniz. 1- Hesap profilinize uygulamadan tıklayın ve "mağaza tercihleri"ni seçin: 2- Daha sonra "mağaza tercihleri"ne gelerek ayarlarınızı kurcalayabilirsiniz:
Steam > Hesap > Mağaza Tercihleri bölümünden ayarlayabilirsiniz. 1- Hesap profilinize uygulamadan tıklayın ve "mağaza tercihleri"ni seçin: 2- Daha sonra "mağaza tercihleri"ne gelerek ayarlarınızı kurcalayabilirsiniz:
KS KS Ethem Efe Üstün Katılım 11 Nisan 2024 Mesajlar 4.766 Çözümler 9 Beğeniler 2.697 Yer KKTC | Gazimağusa 7 Nisan 2026 #11 47rapflex dedi: Çoğu item düşürmek veya başarımlar için var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
47rapflex dedi: Çoğu item düşürmek veya başarımlar için var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla...
A atlasrise Becerikli Katılım 3 Ağustos 2025 Mesajlar 360 Çözümler 1 Beğeniler 187 7 Nisan 2026 #12 Ethem Efe dedi: Sadece yetişkinlere özel içeriği kapasam yeterli olur sanırım. Diğerleri her türlü oyunu filtreler diye düşünüyorum. Gerçi yine çoğu gözüküyor, yapacak bir şey yok gibi :/ Genişletmek için tıkla... En alttaki ve onun üstündekini bu ikisini kapatın. Örnek ürünleri göstere basınca hangi oyunlar olduğu görünüyor zaten. Artı 0 Eksi
Ethem Efe dedi: Sadece yetişkinlere özel içeriği kapasam yeterli olur sanırım. Diğerleri her türlü oyunu filtreler diye düşünüyorum. Gerçi yine çoğu gözüküyor, yapacak bir şey yok gibi :/ Genişletmek için tıkla... En alttaki ve onun üstündekini bu ikisini kapatın. Örnek ürünleri göstere basınca hangi oyunlar olduğu görünüyor zaten.