Detaylar
Kim cevapladı?Yukarıya çık resmin hemen altında olması gerekiyor.
Prime olmadığı için olabilir mi? Prime yükseltmen var mı?
Kendi profilinden inceleme kısmından bak bakalım var mı CS2 için inceleme.
Cobra
Yetkin
Yok prime olması mı lazım yorum yapmak için.Prime olmadığı için olabilir mi? Prime yükseltmen var mı?
Satın alınmayan oyunlara inceleme yazamazsın. Temeli ücretsiz fakat ücretli yükseltmesi var ondan olabilir.
Tamamen ücretsiz çıkan oyunlardan bahsetmiyorum bu arada.
Smurf hesap ise satın alım yapmanı da istiyor olabilir. Satın alım yaptıktan sonra Steam'ın bazı özelliklerini kullanabiliyorsun. Aynı Windows lisansı kafasında çalışıyor. Galiba değişmediyse 5 $ ve üstü bir oyun alman gerekiyor.
Cobra
Yetkin
300 dolardan fazla harcamam var zaten üstelik şuan cs2 prime satın aldım hala yorum yapamıyorum.Smurf hesap ise satın alım yapmanı da istiyor olabilir. Satın alım yaptıktan sonra Steam'ın bazı özelliklerini kullanabiliyorsun. Aynı Windows lisansı kafasında çalışıyor. Galiba değişmediyse 5 $ ve üstü bir oyun alman gerekiyor.
Gördüğünüz gibi yorum yapma yeri yok.
Farklı bir oyuna Steam kurallarını ihlal eden bir inceleme yazma ihtimaliniz var mı? Belki size bildirilmese de spesifik bir hesap banı yemiş olabilirsiniz. Yani oyunlara inceleme yapmanız yasaklanmış olabilir. Özellikle sahte rehber, garip incelemeler yapanları bot veya troll olarak algılayıp yasaklayabiliyorlar. Buna kullanılan dil de önemli. Irkçı bir söylem, ağır küfürler vb. de ban atma ihtimalleri var.300 dolardan fazla harcamam var zaten üstelik şuan cs2 prime satın aldım hala yorum yapamıyorum.
Eki Görüntüle 139583
Gördüğünüz gibi yorum yapma yeri yok.