Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

poyraz

Başarılı
Türk Telekom 500 megabit download 40 megabit upload tarifesini kullanıyorum. İnternetim sabit düzgün çalışıyor hiçbir problem yok. Steam'de 50 MB civarı bir hızla indiriyorum oyunları. Fakat belli aralıklarla hız 0'a iniyor belli bir süre geçiyor tekrar 50'lere geçiyor bazen 20'lerde takıldığı oluyor sorunun çözümünü bulamadım.

Ben Steam'i 2016'dan beri kullanıyorum ozellikle yuksek boyutlu oyunlarin hepsinde boyle yapiyor dert edilecek bir şey degil.

Sağ olun.

Bu farkli bir problem olabilir ama Steam surekli olarak sabit hizda indirmez zaten. Diskinde problem olmasa da indirme hizini arada sifira cekip diske yazma ve kurmayla ugrasir.
Şimdi farkettim aynı sorun riot clientte de var internetle alakalı bir problem olabilir mi? Yoksa ikisinde de işlem aynı şekilde mi sürüyor?

Son düzenleme:
Sağ olun.

Şimdi farkettim aynı sorun riot clientte de var internetle alakalı bir problem olabilir mi? Yoksa ikisinde de işlem aynı şekilde mi sürüyor?

Riot Client'de bu sekilde isliyor hatta Epic icin de ayni seyi soyleyebilirim. EA ve Ubisoft gibi diger launcher'lari bilmiyorum ama muhtemelen onlar da boyledir.