Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Steam indirme hızını kısıtlıyor
Merhaba Steam'den oyun indirirken internetimin hızı 946.2 Mbp/s olmasına rağmen Steam indirme hızımı kısıtlıyor. Ben elimle hiçbir kısıtlama eklemedim veya kontrol ettiğimde herhangi bir kısıtlama olmadığını görüyorum ama ona rağmen çok yavaş indiriyorum. Gördüğünüz gibi çok yavaş indiriyor...
Steam aşırı yavaş indirme hızı
Merhaba arkadaşlar. Resimde de görebileceğiniz üzere sadece Steam'de olmak üzere aşırı yavaş indirme hızı alıyorum. Kotasız ve 500 Mbit internetim var. Nasıl çözerim hiçbir şey inmiyor?
Steam düşük indirme hızı veriyor
Merhaba Turkcell Superonline fiber 25 Mbps paketini kullanıyorum Steam'den indirme yaparken 700kb/s ile indiriyor önceden bu değer 2,9 mb/s idi Steam önbelleğini temizledim ama hala aynı.
Steam indirme hızı yavaş
Bu Steam neden böyle? Epic'te falan indirme yaparken ya da herhangi bir yerde böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Önbellek sıfırladım modem resetledim indirme bölgesi değiştirdim.
Çözüldü: 1000 Mbps internette oyun indirme hızı 6 Mbps'yi geçmiyor
Merhaba arkadaşlar. Benim internet hızım 1000 Mbps ama Steam üzerinden oyun indirirken Max 6 Mbps ile indiriyor, çok yavaş indiriyor yani. Ama Epic Games'ten indirince normal hızda indiriyor, bunun sebebi ne olabilir? Steam önbellek temizleme işlemini yaptım onunla alakası yok. Aynı evde...
Olabilir, çok fazla konu açan görüyorum bu sorundan müzdarip.
Ben bir sorun yaşamıyorum. Sıfır sıkıntı indirme yapıyorum.
Doğru olabilir ben, tahmini yazdım; çünkü renk kırmızı dan açık yeşil maviye doğru gidiyor...(Şikâyet yoğunluğunu gösteriyor diye biliyorum.)Düzelme falan şu anlık söz konusu değil. Diğer şehirlerde de aynı problem vardır da raporlayan yoktur muhtemelen.
Evet bende sorun yaşıyorum. Arada bir nadiren düzelip 5.7 MB/sn ye çıkıyor ama genelde bu hızlarda.