• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü Steam'de oyun fiyatı istek listesinde farklı kendi sayfasında farklı gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Oltran

Üstün
Makaleler
11
Sorum başlıktaki gibi. Neden böyle oluyor?
Oyun istek listemde 6,61 olarak gözüküyor ancak oyunun kendi sayfasına girdiğimde bütün paketlere bakmama rağmen en ucuzu 7,34 olarak gözüküyor. Neden böyle?

Çözüm
Eğer oyun bir pakete dahilse ve o paket içindeki oyun sende varsa daha indirimli oluyor. İstek listende de bu fiyat gözüküyor. Sebebi bu. Daha ucuz olan şekilde alabilirsin.
@Oltran, yok olan nedir? Paket oyunun sayfasında gözükmeyebilir, normal. Bütün paketler oyunun sayfasında sıralanmayabilir. Aynı şeyi House Flipper 2 satın alırken yaşadım. Oyunun bir başka oyunla paketi vardı, o paketteki oyun da bende vardı, o yüzden 1-2 dolar daha ucuza aldım hatta. Paket de oyunun sayfasında yoktu.

Bundle olan oyunu da buldum, buyur. Gas Station Simulator:

Tamamdır sepete gelince de ucuzluyormuş denemek aklıma gelmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…