Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Eğer oyun bir pakete dahilse ve o paket içindeki oyun sende varsa daha indirimli oluyor. İstek listende de bu fiyat gözüküyor. Sebebi bu. Daha ucuz olan şekilde alabilirsin.
Eğer oyun bir pakete dahilse ve o paket içindeki oyun sende varsa daha indirimli oluyor. İstek listende de bu fiyat gözüküyor. Sebebi bu. Daha ucuz olan şekilde alabilirsin.
Yok hocam dedim ya hepsini kontrol ettim. Bakın görsel atayım.Eğer oyun bir pakete dahilse ve o paket içindeki oyun sende varsa daha indirimli oluyor. İstek listende de bu fiyat gözüküyor. Sebebi bu. Daha ucuz olan şekilde alabilirsin.
@Caner Uncu
@Oltran, yok olan nedir? Paket oyunun sayfasında gözükmeyebilir, normal. Bütün paketler oyunun sayfasında sıralanmayabilir. Aynı şeyi House Flipper 2 satın alırken yaşadım. Oyunun bir başka oyunla paketi vardı, o paketteki oyun da bende vardı, o yüzden 1-2 dolar daha ucuza aldım hatta. Paket de oyunun sayfasında yoktu.
Bundle olan oyunu da buldum, buyur. Gas Station Simulator:
Bundle olan oyunu da buldum, buyur. Gas Station Simulator:
Tamamdır sepete gelince de ucuzluyormuş denemek aklıma gelmemiş.@Oltran, yok olan nedir? Paket oyunun sayfasında gözükmeyebilir, normal. Bütün paketler oyunun sayfasında sıralanmayabilir. Aynı şeyi House Flipper 2 satın alırken yaşadım. Oyunun bir başka oyunla paketi vardı, o paketteki oyun da bende vardı, o yüzden 1-2 dolar daha ucuza aldım hatta. Paket de oyunun sayfasında yoktu.
Evet dün almıştım Gas Station Sim'i.@Oltran, üst mesajda görsel de ekledim. Oyunun Gas Station Simulator ile paketi var, sen de muhtemelen bu oyuna sahipsin. O yüzden de daha ucuza geliyor. Bundle sayfada gözükmüyor ama.
Tekrardan teşekkür ederim.