Merhaba, Steam üzerinden oyun indirirken hızım sürekli dalgalanıyor. İndirme hızı bir an 20 MB/s seviyesine çıkarken aniden 0 MB/s'ye düşüyor ve bir süre orada kalıyor.
İşin garip tarafı; Epic Games ve Xbox üzerinden indirme yaparken hiçbir sorun yaşamıyorum, hızım her zaman sabit kalıyor.
Merhaba, Steam üzerinden oyun indirirken hızım sürekli dalgalanıyor. İndirme hızı bir an 20 MB/s seviyesine çıkarken aniden 0 MB/s'ye düşüyor ve bir süre orada kalıyor.
İşin garip tarafı; Epic Games ve Xbox üzerinden indirme yaparken hiçbir sorun yaşamıyorum, hızım her zaman sabit kalıyor.
Biraz araştırdım ve anladığım kadarıyla indirme bölgesi diye seçtiğimiz sunucu dosyayı barındırmak yerine size route sağlıyor.
Bu yüzden indirme bölgenizi Kiev'de bırakmanız daha iyi sonuç verecektir, Almanya, Avusturya, Rusya'ya da Ukrayna sunucuları Türkiye bölgesi için en iyi seçenekler.
aynı sorunu bende yaşamaktayım neden bilmiyorum bursa da yaşıyorum tt fiber kullanıyorum epic gameste 80 MB/s almaktayken steamda görselde gördüğünüz gibi çözüm yok mu?
Aynı sorunu bende yaşamaktayım neden bilmiyorum Bursa da yaşıyorum TT fiber kullanıyorum Epic Games'te 80 MB/s almaktayken Steam'de görselde gördüğünüz gibi çözüm yok mu?