zqrba

Becerikli
Merhaba, Steam üzerinden oyun indirirken hızım sürekli dalgalanıyor. İndirme hızı bir an 20 MB/s seviyesine çıkarken aniden 0 MB/s'ye düşüyor ve bir süre orada kalıyor.
İşin garip tarafı; Epic Games ve Xbox üzerinden indirme yaparken hiçbir sorun yaşamıyorum, hızım her zaman sabit kalıyor.

Ekran görüntüsü 2026-01-20 135459.webp

Merhaba, Steam üzerinden oyun indirirken hızım sürekli dalgalanıyor. İndirme hızı bir an 20 MB/s seviyesine çıkarken aniden 0 MB/s'ye düşüyor ve bir süre orada kalıyor.
İşin garip tarafı; Epic Games ve Xbox üzerinden indirme yaparken hiçbir sorun yaşamıyorum, hızım her zaman sabit kalıyor.

Eki Görüntüle 219486
WARP kullanıp sonucu paylaş.

Steam ayarlarından indirme bölgesini Frankfurt'ya da Kiev'e çekip dener misiniz bir de.

Frankfurt'ta problem devam ederken kievde biraz daha iyi.

WARP kullanıp sonucu paylaş.

Dalgalanma devam ediyor ve internet hıızm 10 MB kadar düşüyor.

Frankfurt'ta problem devam ederken kievde biraz daha iyi.

Dalgalanma devam ediyor ve internet hıızm 10 MB kadar düşüyor.

Biraz araştırdım ve anladığım kadarıyla indirme bölgesi diye seçtiğimiz sunucu dosyayı barındırmak yerine size route sağlıyor.
Bu yüzden indirme bölgenizi Kiev'de bırakmanız daha iyi sonuç verecektir, Almanya, Avusturya, Rusya'ya da Ukrayna sunucuları Türkiye bölgesi için en iyi seçenekler.

Steam'den oyun indirirken System disk kullanmaya başlıyor ve disk %100 oluyor System neden disk kullanıyor çözümü var mı?

aynı sorunu bende yaşamaktayım neden bilmiyorum bursa da yaşıyorum tt fiber kullanıyorum epic gameste 80 MB/s almaktayken steamda görselde gördüğünüz gibi çözüm yok mu?

Dosya Ekleri

• 5b03e09a-ff9a-4ef1-9b15-fd628ae3d17c.webp
    5b03e09a-ff9a-4ef1-9b15-fd628ae3d17c.webp
    359,6 KB · Görüntüleme: 27