Raşit ve Kötü Çocuklar
Çalışkan
Ben gerek haberi yazarken, gerek aynı olay başıma geldiği için Guard'a güvenmiyorum tamamen. Benim koleksiyon kartlarım çalınırken Guard'a ihtiyaç dahi duymadan girmişlerdi. Ip ve lokasyon üzerinden bir önlem getirmesi gerekiyor Steam'in bana kalırsa.Evet şöyle bir durum var bunu unutmuşum söylemeyi.
Ben Steam uygulamasında giriş yaparken "beni hatırla" seçeneğinin kullanılmasını önermiyorum bu konudan dolayı. Her seferinde şifreyi baştan girerek giriş yapmak bana kalırsa daha güvenli. Ayrıca zaten Steam Guard var ise telefonu bilgisayarın monitörüne tutup(Steam uygulamasına) giriş yapmak çok kolay.
Bence Bitdefender tarzı antivirüs kullanmak da önemli.
Son zamanlarda çoğu kullanıcının şikayet ettiği bir şey haline geldi 2 adımlı doğrulama sistemleri. Ben şahsi olarak yaşadığım bu olumsuz deneyimden sonra Guard konusunda şüpheler beslemeye başladım.
Steam'in bu konuda gerçekten ciddi adımlar atması ve teknolojisini yenilemesi gerekiyor bence.
Aşina olduğum bir yöntem değildi. Bende şu an sizin gibi yeni öğrendim. Bu konuda şu an en iyi bilgilendirmeyi @MasterSlenderTR yapabilir. Vakit ayırıp bende araştıracağım yakın zamanda. Link de github linki bir sorun yok link ile alakalı.Ben anlamadım nedir bu yöntem? Link yabancı bu yüzden tıklamadım size sorayım dedim daha kolay anlamak için.