Steam'deki Türkiye Oyun Festivali için yapılan arkaplan resminin detaylarını gördünüz mü? Hepsi muazzam! 🤩

Tek anlamadığım şey sağ üstteki UFO’nun alaka seviyesi, çok güzel olmuş. Nedense böyle şeyler görünce heyecanlanıyorum.
Göbeklitepe'de bulunan UFO çizimlerine ve haberlerine bir gönderme. Çoğu kırsal bölgesinde yaşayan insan orada UFO gördüğünü iddia ediyor.

Steam Türklere özel bir etkinlik mi düzenlemiş tam anlamadım, aydınlatabilir misiniz? Türkleri bu kadar önemsiyorlarsa neden dolara geçtiler, orası da ayrı bir mevzu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam Türklere özel bir etkinlik mi düzenlemiş tam anlamadım, aydınlatabilir misiniz? Türkleri bu kadar önemsiyorlarsa neden dolara geçtiler, orası da ayrı bir mevzu.
O mevzu çok ayrı, bağlantı kurulamaz. Olay önemsenmekten ibaret değil

Bu etkinliği Land of the Crescent isimli bir organizatör düzenledi. Steam sadece bir aracı. Organizatör ise bug lab TEKMER isimli oyun stüdyolarını destekleyen bir girişim destekleme şirketine ait. 3. parti organizatörler Steam üzerinde sürekli etkinlikler düzenliyor yeni bir şey değil yani.

Sanatçı Cultic Games'te çalışıyor ama kim olduğu paylaşılmamış.

Türkiye böyle mutlu bir ülke değil ve deniz kızları Türkiye'de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…