Çok güzel kareler.
Birkaç karede ben paylaşmak isterdim ama maksimum dosya boyutu çok büyük diyor JPEG olmasına rağmen :)

1.webp

3.webp

GTX 1650 Ti i510300H ile 30FPS alıyorum grafikler en düşük FSR Ultra performans ta GTA San Andreas'a benzedi grafikler oyunun optimizasyonu çok rezil RDR 2 grafik olarak daha üstün sabit 70 80FPS veriyor port oyun olduğu herhalde optimizasyon berbat.

Şu anda part 2 oynayacaktım hocam, cidden kötü mü?
Spoiler yok merak etme.
Herkesi rahatsız etmez belki ama, oyunda gereksiz sayıda cinsel sahneler var. Ellie'nin o yaşında LGBT'yi keşfetmesi falan çok saçma. Ayrıca oyunun başını biraz saçma yapmışlar. 3 saat oynadım, sıkılıp kapattım. Oyun PC'ye çıktığı gün indirmiştim, o gün 3 saat falan oynamıştım ve inanılmaz hypelanmıştım (part 1'i 3 defa bitirmiştim çok seviyordum seriyi) ama korkunç bir hayal kırıklığı yaşadım. O günden beri kütüphanede duruyor. Açık dünya vari görevler var, anlamaya çalışırken yoruldum ve sıkıldım.

Ha tabii oyunun yarısını bile oynamadım ama 3 saatte az bir süre değil. Sevdiğim bölümler oldu ama genel olarak 3 saat sonunda sıkıcı buldum. Birde LGBT'ye destek vermeyen birisiyim. 1-2 sahne olsa neyse çok umrumda değil ama oyunun daha 1. saatinde (galiba) s*ks sahnesi var. Kardeşim tamam Ellie gitsin herkesle düzüşsün banane, ama benim niye gözüme sokuyorsun?