Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
GTX 1650 Ti i510300H ile 30FPS alıyorum grafikler en düşük FSR Ultra performans ta GTA San Andreas'a benzedi grafikler oyunun optimizasyonu çok rezil RDR 2 grafik olarak daha üstün sabit 70 80FPS veriyor port oyun olduğu herhalde optimizasyon berbat.
Spoiler yok merak etme.
Herkesi rahatsız etmez belki ama, oyunda gereksiz sayıda cinsel sahneler var. Ellie'nin o yaşında LGBT'yi keşfetmesi falan çok saçma. Ayrıca oyunun başını biraz saçma yapmışlar. 3 saat oynadım, sıkılıp kapattım. Oyun PC'ye çıktığı gün indirmiştim, o gün 3 saat falan oynamıştım ve inanılmaz hypelanmıştım (part 1'i 3 defa bitirmiştim çok seviyordum seriyi) ama korkunç bir hayal kırıklığı yaşadım. O günden beri kütüphanede duruyor. Açık dünya vari görevler var, anlamaya çalışırken yoruldum ve sıkıldım.
Ha tabii oyunun yarısını bile oynamadım ama 3 saatte az bir süre değil. Sevdiğim bölümler oldu ama genel olarak 3 saat sonunda sıkıcı buldum. Birde LGBT'ye destek vermeyen birisiyim. 1-2 sahne olsa neyse çok umrumda değil ama oyunun daha 1. saatinde (galiba) s*ks sahnesi var. Kardeşim tamam Ellie gitsin herkesle düzüşsün banane, ama benim niye gözüme sokuyorsun?