Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 23 Kasım 2025 #1 Oyunu indirdim, oynadım. D diskinde "logcs" diye bir şey gördüm, içinde Gang Beasts falan yazıyordu. Korktum, hemen sildim. "logcs" nedir?
Oyunu indirdim, oynadım. D diskinde "logcs" diye bir şey gördüm, içinde Gang Beasts falan yazıyordu. Korktum, hemen sildim. "logcs" nedir?
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 23 Kasım 2025 #2 Log kayıtları olabilir.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 23 Kasım 2025 #3 Ömer_Yeter dedi: Log kayıtları olabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam log nedir?
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 23 Kasım 2025 #4 Alparow dedi: Korktum, hemen sildim. Genişletmek için tıkla... Orijinal kopya ise sorun yoktur hocam.
Alparow dedi: Korktum, hemen sildim. Genişletmek için tıkla... Orijinal kopya ise sorun yoktur hocam.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 23 Kasım 2025 #5 Ömer_Yeter dedi: Orijinal kopya ise sorun yoktur hocam. Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım hocam.
Ömer_Yeter dedi: Orijinal kopya ise sorun yoktur hocam. Genişletmek için tıkla... Steam'den aldım hocam.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.568 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 23 Kasım 2025 #6 Alparow dedi: Hocam log nedir? Genişletmek için tıkla... Oyunla ilgili olarak hatalar, girişler ve çıkışların kod haline olduğu dosya diyebiliriz. Alparow dedi: Steam'den aldım hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman rahat olabilirsiniz. Korsan olsaydı kuşkulanabilirdim.
Alparow dedi: Hocam log nedir? Genişletmek için tıkla... Oyunla ilgili olarak hatalar, girişler ve çıkışların kod haline olduğu dosya diyebiliriz. Alparow dedi: Steam'den aldım hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman rahat olabilirsiniz. Korsan olsaydı kuşkulanabilirdim.
KS KS Alparow Uzman Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 634 Çözümler 1 Beğeniler 133 23 Kasım 2025 #7 Ömer_Yeter dedi: Oyunla ilgili olarak hatalar, girişler ve çıkışların kod haline olduğu dosya diyebiliriz. O zaman rahat olabilirsiniz. Korsan olsaydı kuşkulanabilirdim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Ömer_Yeter dedi: Oyunla ilgili olarak hatalar, girişler ve çıkışların kod haline olduğu dosya diyebiliriz. O zaman rahat olabilirsiniz. Korsan olsaydı kuşkulanabilirdim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.