Deniz744

Başarılı
Böyle oyunları %20-%30 daha ucuza satan ilanlar vardı İtemsatış'ta eskiden. Şimdi bulamadım.
Nasıl bulurum bu tarz ilanları? Ben ilanı alıyordum adam bana mesela oyun 10 dolarsa %30 indirim yapıp 7 dolara veriyordu, oyunu Steam'den hediye atıyordu falan. Bu tarz ilanları nasıl bulurum ya da bunun için bir site vs. var mı?

Böyle oyunları %20-%30 daha ucuza satan ilanlar vardı İtemsatış'ta eskiden. Şimdi bulamadım.
Nasıl bulurum bu tarz ilanları? Ben ilanı alıyordum adam bana mesela oyun 10 dolarsa %30 indirim yapıp 7 dolara veriyordu, oyunu Steam'den hediye atıyordu falan. Bu tarz ilanları nasıl bulurum ya da bunun için bir site vs. var mı?

Kinguin sitelerinde kod olarak satılıyor ama kullanıcı güvenli olması lazım kabasakaldada kod ama kabasakalın kendisi satıyor ben aldım güvenilirdi ama hiçbir zaman sorumlu olmam o yüzden kabasakaldan alsanız daha iyi olur.

Kinguin sitelerinde kod olarak satılıyor ama kullanıcı güvenli olması lazım kabasakaldada kod ama kabasakalın kendisi satıyor ben aldım güvenilirdi ama hiçbir zaman sorumlu olmam o yüzden kabasakaldan alsanız daha iyi olur.

Keyi ben de biliyorum hocam da böyle satan kalmadı mı?

Hocam biraz geç mesaj yazıyorum ancak sitenin son durumu hakkında bilgi vermek istiyorum. Site de destek bölümünde çalışan hiç kimse olmadığı için herkes aşırı problem yaşıyor şuanda oyun gönderimi olmuyor site de satıcı olabilmek için kyc doğrulması yani kimlik doğrulaması yapmanız gerekiyor o kısım oldukça uzun süredir yaklaşık 3-4 aydır bozuk ben de destekle iletişim kurarak manuel çözmüştüm. Destek kısımıda olmadığı için artık hiç yeni satıcı oluşmuyor ben de aktif bir satıcıyım yani oyun göndericisi site kapanmanın ya da batmanın eşiğinde ben de siteyi bırakacağım. Hiç güven vermiyorlar önceden para çektiğimde 3 günde geliyordu artık 1 haftadan uzun sürüyor eğer benim bakiyem varken kapanırsa para mı da verirler mi bilmiyorum. Çünkü iletişim kurabilecek kimse yok. Siteye bence bulaşmayın eğer ileride destek bölümü gelirse işler ayrı. Eski bir ortağıyla iletişim kurdum oda ne yaptıklarını bilmediğini söyledi. En son 1 hafta önce gönderecek siparişler arasından kendime bakıyordum dün baktığımda hala o siparişler duruyordu hiçbiri eksilmemiş galiba tek satıcı benim şu an. Sitenin alternatifi de maalesef bulunmamakta.