Asılsız Steam'e erişim engeli geliyor!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beyaz Kurt'u diyorsun sen... Bilinen şeyleri tekrarlayıp duruyor, saçma sapan gündemdeki olaylar hakkında video çekip YouTube'a yayınlıyor, kendi fikirleri yok ve popüler kültür kölesi olmuş. Maksimum 12 yaşındaki çocuklara hitap ediyor videoları.

Bilmiyorum ne düşünüyorsunuz ama Ekşi Sözlük gündem sekmesi çok çok daha faydalı, her görüşten insan var, troll olduğundan şüphelendiğiniz birini aratırsanız troll olup olmadığını anlarsınız.

Bunun konusunu sabah Techolay da açtım ve akşam ne göreyim. Gündem olmuş bile şaka gibi ama gerçek VPN'e mahkum bırakacaklar birileri Twitter de hastag açsın.

Ben oraya ekşi çöplük diyorum, orası da sağlıklı bir yer değil ama gündemde ne var mış diye haber niteliğinde bakıyorum sadece.

Birde spesifik spesifik konuşmaları yok mu?

Bu iş gazetecilikten, habercilikten çıktı. Kitleleri gazlayıp cadı avına çıkmaya başladılar. Bu kafayla devam edilirse cidden sonumuz çok kötü olur.

Sıradan bir gündem değil.

@4584, beyaz kurt nasıl ünlü oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…