Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 440 Beğeniler 230 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 4 Aralık 2025 #1 Steam'e tarayıcıdan giriş yaptığımda sorun yaşamazken mobil üzerinden giriş yaptığımda kullanıcı adı ve şifreyi doğru girdiğim hâlde "şifre hatalı, giriş yapılamadı" sorununu alıyorum.
Steam'e tarayıcıdan giriş yaptığımda sorun yaşamazken mobil üzerinden giriş yaptığımda kullanıcı adı ve şifreyi doğru girdiğim hâlde "şifre hatalı, giriş yapılamadı" sorununu alıyorum.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.566 Çözümler 8 Beğeniler 2.667 Yer Trabzon/Şalpazarı 4 Aralık 2025 #2 Şifrenizi yakın zamanda değiştirdiniz mi?
KS KS Captain Skriniar Uzman Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 440 Beğeniler 230 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 5 Aralık 2025 #3 Ömer_Yeter dedi: Şifrenizi yakın zamanda değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yaklaşık 3 yıldır aynı şifreyi kullanıyorum.
Ömer_Yeter dedi: Şifrenizi yakın zamanda değiştirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır yaklaşık 3 yıldır aynı şifreyi kullanıyorum.