d.24
Uzman
Çok kötü bence. Hem şifrelenmiyor hem de korumasız.Hayır şifrelenmiyor. Cihaza sızmalarını bilemem. Ama sızma olayı en kötü dediniz. Bir şey olacağını sanmıyorum.
Çok kötü bence. Hem şifrelenmiyor hem de korumasız.Hayır şifrelenmiyor. Cihaza sızmalarını bilemem. Ama sızma olayı en kötü dediniz. Bir şey olacağını sanmıyorum.
O da doğru ama en azından olabildiğince arındırmak lazım, her saniye veriler reklam şirketlerine gidiyor.Hayır şifrelenmiyor. Cihaza sızmalarını bilemem. Ama sızma olayı en kötü dediniz. Bir şey olacağını sanmıyorum.
O zaman Android bile kullanmayacaksın hocam.
Niye? Ungoogled Android'ler de var.Hayır şifrelenmiyor. Cihaza sızmalarını bilemem. Ama sızma olayı en kötü dediniz. Bir şey olacağını sanmıyorum.
O zaman Android bile kullanmayacaksın hocam.
Google Drive içindeki verilere kimse erişemez, yapay zeka hariç. Yani insan erişimi olmuyor ama yapay zeka devreye girdiği için bir nebze bakıyorlar demek yanlış olmaz.O da doğru ama en azından olabildiğince arındırmak lazım her saniye veriler reklam şirketlerine gidiyor.
Shiziku ve Canta kullanın.O da doğru ama en azından olabildiğince arındırmak lazım, her saniye veriler reklam şirketlerine gidiyor.
Severek kullanıyorum.