haso

Becerikli
Yer
Mardin
YouTube Music ve Fizy, bugüne kadar premium olarak kullandığım iki müzik platformudur.
Çoğunlukla YouTube kullanıyordum. Fakat son zamanlarda artan "lanet olası" yapay zeka ile üretilmiş müziklerin olması can sıkıntısı bir hâl almaya başladı. YouTube algoritması içerik zenginliği olarak gayet iyi fakat 2-3 şarkı güzel çalıyor derken kendimi bir an yapay zeka oynatma listesi içerisinde buluyorum. O yüzden alternatif bir platform kullanmak istiyorum.

İçerik zenginliği olarak hangi platformu tavsiye edersiniz?
Aklımdaki sıralama şu; Apple Music>Spotify>Fizy>Deezer

Şimdiden fikirleriniz için teşekkür eder, esenlikler dilerim.

Ne tür müzik dinlediğinizde önemli mesela birçok türkçe rap parçası spotify,deezer da olmuyor.

En iyisi kütüphane olarak Youtube Music o yüzden Youtube Music kullanıyorsanız kullanmaya devam edin.

Ses kalitesi istiyorsanız Apple Music.
Şimdi ben Apple free de bir müzik dinlerken ses seviyesi son olmasına rağmen şarkı sesi kısıktı. Premium olmadığı için mi?

Ne tür müzik dinlediğinizde önemli mesela birçok türkçe rap parçası spotify,deezer da olmuyor.

En iyisi kütüphane olarak Youtube Music o yüzden Youtube Music kullanıyorsanız kullanmaya devam edin.
Hocam, rap çok az dinlerim fakat ben bir şarkı açıp kenara koyduğumda telefon kapalı olduşunda yapay zeka çalmasını istemiyorum. Bir müddet sonra belirtmiş olduğum gibi şarkı yapay zeka oynatma listesine dönüşüyor.

YT Music. Emin ol diğerlerine göre daha iyi öneri algoritması var.

Ai müzik çaldığında açıp üç Noktadan ilgilenmiyoruma bas düzelir liste. Bende hiç öyle şeyler çıkmıyor. Demek ki sen birkaç tane dinlemişsin ki öneri listene ekliyor.

Saydıklarından Apple Music derim ama onun da kütüphanesi o kadarlık.

Şarkı arasında köle ASMR çıkmasını istemiyorsan Spotify'da elendi.

Fizy ve Deezer'i de geç. Kaldı Apple Music beya YT Music. Sen dediğimi yap düzelir listen.

Bunu yapmadığın için dinlediğini sanıp sürekli öneriyor.

Son düzenleme:
YT Music. Emin ol diğerlerine göre daha iyi öneri algoritması var.

Aş müzik çaldığında açıp üç.
Noktadan ilgilenmiyoruma bas düzelir liste. Bende hiç öyle şeyler çıkmıyor. Demek ki sen birkaç tane dinlemişsin ki çneri.
Listene ekliyor.

Saydıklarından Apple Music derim ama onun da kütüphanesi o kadar.

Şarkı arasında köle ASMR çıkmasını istemiyorsan Spotify'da elendi.

Fizy be Deezer'i de geç. Kaldı Apple Music beya YT Music. Sen dediğimi yap dğzelir listen.

Bunu yapmadığın için dinlediğini sanıp sürekli öneriyor.
Seni yüreğinden öpüyorum güzel insan. Günün güzel ve keyifli geçsin.

Herkese teşekkür ederim.

YouTube Music ve Fizy, bugüne kadar premium olarak kullandığım iki müzik platformudur.
Çoğunlukla YouTube kullanıyordum. Fakat son zamanlarda artan "lanet olası" yapay zeka ile üretilmiş müziklerin olması can sıkıntısı bir hâl almaya başladı. YouTube algoritması içerik zenginliği olarak gayet iyi fakat 2-3 şarkı güzel çalıyor derken kendimi bir an yapay zeka oynatma listesi içerisinde buluyorum. O yüzden alternatif bir platform kullanmak istiyorum.

İçerik zenginliği olarak hangi platformu tavsiye edersiniz?
Aklımdaki sıralama şu; Apple music>spotify>fizy>deezer

Şimdiden fikirleriniz için teşekkür eder, esenlikler dilerim.

Ben hala DVD kullanıyorum tüplüye takıp öneririm 😁 hiçbir reklamla üyelikle uğraşmazsın.

Apple müzik algoritma olarak beni çok tatmin etti, ama Spotify'ın sosyal özellikleri daha ilgi çekici duruyor ikisinde de aboneligim var.