Merhaba arkadaşlar,
Steam'in Türk lirası'ndan dolara geçmesiyle birlikte oyun fiyatları ciddi şekilde arttı. Eskiden oyunlarımı 50–100 TL fazla bile olsa Steam kütüphanemde biriktirmek için oradan alıyordum ama artık bu takıntım kalmadı. En kült oyun nerede uygunsa oradan almak zorundayım.
Son dönemde aldığım oyunlar:
The Last of Us part ı
The Last of Us Part II.
God of War (2016)
Uncharted: Legacy of thieves Collection.
Bu oyunları artık Epic Games üzerinden alıyorum. Özellikle The Last of Us Part II'yi uzun zamandır bekliyordum. Epic indiriminde, ödül paramla birlikte 830 TL'ye aldım. Üstelik 150 TL ödül parası da kazandım.
Steam'de aynı oyun hâlâ 39.99–41.99 USD aralığında satılıyor ve bu fiyatlar artık birçok oyuncu için erişilemez durumda.
EA Games – Crysis Remastered serisi fiyat karşılaştırması:
EA Store'da Crysis 1, 2 ve 3 ayrı ayrı 30 USD civarında, trilogy paketi ise 50 USD.
Epic Games'te Crysis 1, 2 ve 3 indirimsiz 60 TL civarında, indirimli dönemlerde 25–20 TL'ye kadar düşüyor. Trilogy paketi ise 105 TL.
Epic Games'in fiyat politikası gerçekten Türkiye'deki oyuncular için rahatlatıcı bir alternatif haline geldi.
Siz Steam'in dolar kuruna geçmesinden sonra hangi platformdan oyun almaya başladınız?
Epic Games'ten ne kadar oyun aldınız, hangi oyunları tercih ettiniz?
Steam kütüphanesi takıntınız hâlâ devam ediyor mu?
Yorumlarınızı ve oyun listelerinizi bekliyorum.