En çok hangi platformda oyun oynamayı tercih edersiniz?

• Steam

Oy: 25 83,3%
  • Epic Games

Oy: 1 3,3%
  • Xbox Game Pass

Oy: 0 0,0%
  • Ubisoft

• EA Launcher

• Battle.net

• Diğer (yorumda belirtiniz)

Oy: 4 13,3%

• Oy verenlerin toplamı
    30
Son kullanıcıya hitabeti nasıl? Önemli olan husus bu. Evet ekonomik olarak çok düşünüyoruz ancak kimse iç güzelliğe bakmaz herkes önce dış güzelliğe bakıyor. Bu sebeple Steam. Epic Games nispeten ucuza satıyor olabilir ancak arayüzü, kullanımı, işlevselliği tamamen çöp.

Xbox Game Pass'te güzel mesela. Yalan yok ben hem Steam hem Game Pass kullanıyorum. Özellikle Forza Horizon 6 veya birkaç Simulator oyunu oynuyorum. Xbox'un arayüzü hoşuma gidiyor.

Xbox Game Pass'te güzel mesela. Yalan yok ben hem Steam hem Game Pass kullanıyorum. Özellikle Forza Horizon 6 veya birkaç Simulator oyunu oynuyorum. Xbox'un arayüzü hoşuma gidiyor.
Xbox bir popülasyon oluşturmak yerine bir paket sunuyor. Paketi al, oyna ve geç. Ancak Steam resmen sosyal medya gibi işlevsellik kazanmış durumda. Ama yukarıda da dediğim gibi fiyatlandırma. Türkiye'ye özel bir fiyatlandırma sistemine tekrardan geçiş yapsa şaha kalkar yine; hoş Türkiye pazarına ne kadar ihtiyaç duyuyor, o da tartışılır.

GOG, Epic veya Xbox. Hiçbiri o sosyalliğe ulaşamaz maalesef.

Sadece Steam + Half Life.

1788809611277.webp

Kral ne yaptın? Steam Eylül 2003'te çıkmış, Steam'in ilk 100-500 üyesinden birisin büyük ihtimal. Çok iyi.
Biz yine geç kalmışız. Half-Life WON’dan Steam’e geçiş döneminde üye olmuştuk. Hatta bu arkadaşımız Steam’in açıldığı gün hesap açmış. Genelde yine HL tayfası oluşturuyor bunları. :D

1788810233863.webp

1788810252974.webp