Devdevkura

Çalışkan
Merhaba, iyi Sosyaller.
Başlıkta da belirttiğim gibi birkaç aydır bir oyun projesi üzerinde çalışıyorum. İlk aklıma gelen platform itch.io oldu, fakat orada o kadar fazla oyun var ki arada kaybolup gidiyor.
Onca emek verdikten sonra görünür olmaması gerçekten motivasyon kırıcı.

Sizlerin bildiği farklı yerler var mı, ya da tanıtım için önerebileceğiniz yöntemler nelerdir?

Ayrıca görseller hakkındaki düşünceleriniz nelerdir, sizce albenisi var mı?

event_blood_rose_dream.webp
main_menu.webp
ttrl4.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
İtch.io bence daha mantıklı. Steam Epic gibi platformlarda daha fazla oyun var. Ve zahmetli.

Yayılıp yayılmaması oyunun kalitesine bağlı. Kaliteliyse yayılır zaten. Bu oyun tarzını oynayan yayıncılar varsa onlarla anlaşabilirsiniz. Veya ilgi çekici şekilde Reels veya shorta videosu paylaşım. Reels ve short ile kolayca izleyici alabiliyorsunuz.

Görsellik çok güzel eğer ai ile yapmadıysan da neden Steam üzerinde yayınlamıyorsun ki?
Steam 100 dolar gibi bir mebla isteyince önce oyunu insanlar görsün ondan sonra para veririm diye düşünüyorum, ancak itch'de görüntülenme bile yok denecek kadar az ne yazıkki.

Google Play olabilir, Epic Games'e oyun çıkarmak ücretsizdi oraya da bakabilirsiniz.
Ren'py ile yaptım, mobil için düzenlemesi çok zor olabilir, o yüzden öncelik pc diye düşünüyorum, ama portlama çok zor olmazsa aklımda bulunduracagim.

Hiç aklımda yoktu, bir araştırayım. Saol.

İtch. IO bence daha mantıklı. Steam Epic gibi platformlarda daha fazla oyun var. Ve zahmetli.

Yayılıp yayılmaması oyunun kalitesine bağlı. Kaliteliyse yayılır zaten. Bu oyun tarzını oynayan yayıncılar varsa onlarla anlaşabilirsiniz. Veya ilgi çekici şekilde Reels veya shorta videosu paylaşım. Reels ve short ile kolayca izleyici alabiliyorsunuz.

Evet aslında onu da denemem lazım, etkileşim alması için neler yapmalıyım ondan emin değilim ama... :/

Son düzenleme:
Evet aslında onu da denemem lazım, etkileşim alması için neler yapmalıyım ondan emin değilim ama... :/

Oyunun mantığını ve konusunu spoiler vermeden küçük video yapın. Ama oyunla alakasız şeyler olmasın. Mümkünse oyunla alakalı ve ilgi çekici olsun. YouTube Shorts veya Reels olarak paylaşın. Zaten Shorts ve Reels kolaylıkla izlenme alıyor. Videoda ilgi çekici olursa izlenmeler artar zaten. Oyununda mekanikleri veya hikayesi iyiyse zaten oynanır. YouTube'da itch.io sitesindeki oyunları oynayan YouTuber'lar mevcut. Onlara oyunun linkini atabilirsiniz.