Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Bu işletim sistemini daha önceden de biliyordum ama çok fazla bir olayı olmadığını düşünerek pas geçmiştim. Bugün yine karşıma bir şekilde çıkınca acaba dedim "Geçilir mi, geçersem binbir türlü sorunla mı karşı karşıya kalırım?" gibisinden soru işaretleri doğdu bende.

Vallahi benim de aklıma gelmedi değil. Birkaç gündür kursam mı kurmasam mı diye düşünüyordum. Sanal makineye kurmak hiç aklıma gelmedi değil. Test etmek lazım ama sanal makinede test ne kadar sağlıklı olur bilemem.

Ekran Görüntüsü_20260513_015854.webp

Steam Deck de masaüstü olarak da kullandım monitöre baglayıp sadece anticheat olan oyunları oynayamıyorsun. Crackli oyun bile kuru
IMG_2761.webp
biliyor.
Örnek.

Bu işletim sistemini daha önceden de biliyordum ama çok fazla bir olayı olmadığını düşünerek pas geçmiştim. Bugün yine karşıma bir şekilde çıkınca acaba dedim "Geçilir mi, geçersem binbir türlü sorunla mı karşı karşıya kalırım?" gibisinden soru işaretleri doğdu bende.

Şu an sağlıklı değil diye biliyorum. Bence biraz daha bekleyin derim. Valve'ın yakın zamanda public sürümle herkese açacağını düşünüyorum.