SteamRIP güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 23783
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    güvenilirmi
@Deniz744, başka motor taramalarından geçirmedin mi? False-Positive diye bir durum var. SteamRIP'ten 10'dan fazla kez oyun indirmişimdir, 1 kez bile zararlı yazılım ile karşılaşmadım. Keza benim gibi Reddit topluluklarındaki kullanıcılar da hiçbir sıkıntı yaşamadı.

Neden korsan kullanıyorsunuz zaten demo sürümleri veya indirime girdiği zamanlar var açıkçası böyle programlarda trojan veya RAT olma ihtimali var antivirüste gozukmeyecek seviyede gizlenebiliyor tabii ki en son karar sizin en son ben denemek için bir virüsü şifreleme yapıp sıkıştırma yapmıştım Malwarebytes bile güvenilir demişti.

70 dolar vermek yerine bedava indirmek daha iyi geliyor ama haklısınız.

VirusTotal pek de güvenilir değil. Ayrıca adam şifreleyip koyduysa bu virüsü, hiçbir şekilde bulamaz.

Bu oyunu indirdim.
Oyun RAR'ın kendisi.
Exe.si.
Subredditler birkaç saatte bir log yayınlıyorlar. Korsan sitelerine günlük kontrol ediyorlar. Güvenli değil derlerse kullanmayız olur biter.

Vallahi dediğim gibi VirusTotal'e pek de güvenmemek lazım. Kendi bilgisayarında 5 saniye önce oluşturduğun dosyaya virüs diyen bir program.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…