GoFile hızlıdır, sakın ha sakın Windows Defender'ı kapatma. Bilgisayarında Malwarebytes yüklü olsun. Sadece yapmayı bilmiyorsan araştırabilirsin Windows Defender Exclusion Folder ekle ve crackleri oraya koy. 7Zip ile dışarı çıkartırsın. Bypass All Debloated Script indir ViolentMonkey eklentisi üzerinden, Ublock Origin ve Firefox kullan. Tıklayınca otomatik indirecek zaten eklentiler sayesinde. Açmadan önce de tarat uyarı vermez genellikle. Silerse tekrar yüklersin şüphelen ama.

Bütün oyunlarımı indirdiğim sitedir Direct Download işinde bence en başarılı sitedir oyunları hazır indirir setupa gerek kalmaz.
Hocam Windows Defender Exclusion Folder ne işe yarıyor acaba daha fazla detaylandırabilir misin? Bypass All Debloated Script, Windows debloat aracı sanırım. Ublock origin dahil normalde de 3 tane adblocker kullanıyorum.

Hocam Windows Defender Exclusion Folder ne işe yarıyor acaba daha fazla detaylandırabilir misiniz? Bypass All Debloated Script, Windows debloat aracı sanırım. Ublock origin dahil normalde de 3 tane adblocker kullanıyorum.
Exclusion folder Windows Defender'ı açık bırakmanı, fakat crackleri koyacağın o spesifik folderı esgeçmesini sağlıyor. Yani sistemine girecek virüsleri engellerken crack dosyasına ellemeyecek, virüs olursa ve klasörden dışarı çıkmaya çalışırsa engelleyecek gibi düşün. Bypass All Debloated Script ise indirirken reklam çıkıyor, başka siteye atıyor, pop up vesaire çıkıyor ya. Onları engelliyor işte tek tıkla başka siteye aktarmadan indirmeni sağlıyor. 3 adblockera gerek yok hepsini silip Ublock origin yüklemeniz daha iyi olur. ViolentMonkey ise BADS'i çalıştırmanı sağlıyor.

Bütün güvenli linklere r/PiratedGames Megathreadinden ulaşabilirsin, başka sitelerden indireceksen FitGirl Repack anlamında çok başarılı. 1337x'teki güvenilir uploaderlara bakabilirsin. Girdiğin sitelerin güvenliğini kontrol etmek için PiratedGames Megathread ve FreeMediaHeckYeah sitesine bakıp site linklerini, güvenilir olmayan kişileri ve siteleri görebilirsin.

Exclusion folder Windows Defender'ı açık bırakmanı, fakat crackleri koyacağın o spesifik folderı esgeçmesini sağlıyor. Yani sistemine girecek virüsleri engellerken crack dosyasına ellemeyecek, virüs olursa ve klasörden dışarı çıkmaya çalışırsa engelleyecek gibi düşün. Bypass All Debloated Script ise indirirken reklam çıkıyor, başka siteye atıyor, pop up vesaire çıkıyor ya. Onları engelliyor işte tek tıkla başka siteye aktarmadan indirmeni sağlıyor. 3 adblockera gerek yok hepsini silip Ublock origin yüklemeniz daha iyi olur. ViolentMonkey ise BADS'i çalıştırmanı sağlıyor.
Sağ olasın hocam. Dediklerinizi yapacağım ve ondan sonra da bir sorun yaşamam muhtemelen. İndirirken zaten tek tık ile indirme sağlayabiliyorum, ekstra bir pop-up çıkmıyor, başka siteye de atmıyor.

Sağ olasın hocam. Dediklerinizi yapacağım ve ondan sonra da bir sorun yaşamam muhtemelen. İndirirken zaten tek tık ile indirme sağlayabiliyorum, ekstra bir pop-up çıkmıyor, başka siteye de atmıyor.
Başka bir sorunuz olursa yazabilirsiniz bu konuda hepsini cevaplarım. Yine de indirdiğiniz yerleri ve dosyaları iki kez kontrol edin, ben minimum 4-5 kere kontrol ediyorum.

Başka bir sorunuz olursa yazabilirsiniz bu konuda hepsini cevaplarım. Yine de indirdiğiniz yerleri ve dosyaları iki kez kontrol edin, ben minimum 4-5 kere kontrol ediyorum.
Tamamdır hocam sağ ol, deneme olarak ufak boyutlu oyun deneyeceğim. Ondan sonra da kontrol ederek işlemlere devam ederim.

Buradan diğer güvenilir siteleri bulabilirsin.
r/piratedgames
r/piracy
r/FREEMEDIAHECKYEAH (discord)

Windows defenderi kapatma. Zaten sistem kaynağı tüketmiyor ve eğer yanlışlıkla virüs bulaştırırsan işe yarar. Bazen güvenilirleri de virüs olarak görüyor ama ismini zaten araştırdığında güvenilir diyor zaten.

3 tane reklam engelleyici kurmak gereksiz ve yanlış. En iyi çalışan UblockOrigin ve ayarlarından tüm filtreleri de etkinleştir.

FitGirl'de durum nasıldır hocam? SteamRIP'teki DDL ile farkı nedir?
Şöyle ki FitGirl cracker değil repacker yani başkalarından crackli dosyayı alıp sıkıştırıyor, siz torrent üzerinden indiriyorsunuz ve aslında sıkıştırılan dosyayı indirmiş oluyorsunuz. Daha sonrasında Setup.Exe'yi çalıştırıyorsunuz ve sıkıştırılan dosyayı kendisi çıkartıyor. İnterneti çok yavaş olan kişiler için gayet iyi, ve en namı yürüyen, en güvenilir sitedir kendisi. Repack ve Torrente bulaşmak istemiyorum indiriyim oynayayım diyorsanız SteamRIP'ten indirin geçin. Bulamazsanız alternatif olarak FitGirl indirebilirsiniz Setup işlemi biraz uzun sürüyor çünkü işlemciye bağlı olarak. Ha indirirseniz diye söylüyorum Setup.exe yi çalıştırdığınız anda işlemci kullanımınız %100 e kadar çıkabilir normal bir durum.