Hocalar fikir belirten herkese teşekkürler. Dediğiniz gibi yaparak exclusion folder oluşturdum, antivirüs kurdum ve dün başarılı şekilde Marvel Spider-Man kurulumu yaptım. Ek olarak oyunun istediği bazı gerekli, oyunu çalıştıracak ek dosyalar kurdum. DirectX ve Visual C uygulamaları vb. Bunları tekrar tekrar her yeni oyunda kurmaya gerek yok değil mi?
Kurmayın, exeyi başlatın. Oyun açılmazsa kurmanız gerekiyor.

@Kayraa FitGirl, SteamRIP vs. gibi siteler için bir rehber yapsanız güzel olur aslında.
Rehber yaparım yapmasına fakat detaylandıramam diye biliyorum. Korsana destek yasaktı en son. Zaten benim verdiğim bilgiler temel bilgiler yani redditte düzgün takılmasını bilen insanlar kolayca bilgilere ulaşabiliyorlar. Ben de bilmediğim konuda redditte post açıyorum. Mesela oyun indirme hakkında bilgim var fakat software hakkında yoktu, yeni öğrendim. FMHY zaten en güvenilir siteleri veriyor, fakat forum siteleri hariç yani o siteler genel olarak güvenilir fakat güvenilir olmayanlar da çıkıyor kişinin kendi sorumluluğu altında. Oyunlar için r/PiratedGames en iyi subreddit.

Rehber yaparım yapmasına fakat detaylandıramam diye biliyorum. Korsana destek yasaktı en son. Zaten benim verdiğim bilgiler temel bilgiler yani redditte düzgün takılmasını bilen insanlar kolayca bilgilere ulaşabiliyorlar. Ben de bilmediğim konuda redditte post açıyorum. Mesela oyun indirme hakkında bilgim var fakat software hakkında yoktu, yeni öğrendim. FMHY zaten en güvenilir siteleri veriyor, fakat forum siteleri hariç yani o siteler genel olarak güvenilir fakat güvenilir olmayanlar da çıkıyor kişinin kendi sorumluluğu altında. Oyunlar için r/PiratedGames en iyi subreddit.
SteamRIP' e alterantif olarak FitGirl ile ilgili rehber bulamadım hocam.

SteamRIP' e alterantif olarak FitGirl ile ilgili rehber bulamadım hocam.
FitGirl için de QBittorrent indirmeniz gerekiyor, UTorrente sakın bulaşmayın kendisi virüslüdür. Ardından FitGirl'ün sitesine giderek oyunu seçiyorsunuz, orada magnet link diye bir buton var tıkladığınızda QBittorrent üzerinden indirme başlayacak. Setup indikten sonra çalıştırın bu kadar.

1337 sitesinden magnete tıklayabilirsiniz ayrıca.

UTorrente sakın bulaşmayın kendisi virüslüdür.
Viruslu demek yanlis olur aslinda. Gecmiste bir surumunde zararli yazilim skandali olmustu fakat guncel olarak viruslu degil. Yine de igrenc reklamlari, kotu arayuzu, ve kirli sicili sebebiyle; acik kaynak kodlu, reklamsiz ve yillardir temiz sicile sahip qBittorrent alternatifi varken yuzune bakilmaz.

Ek olarak: FitGirl'den oyun indirebilmek icin Torrent kullanmak zorunlu degil. Filehoster baglantilari da bulunuyor sitede.

1785595353784.webp

Ben R/Piracy'nin megathreadine güvenemiyorum, çok fazla güncellenmiyor ve forumlarda güvenilir olmadığı söylenen fakat kesin olmayan siteleri megathreadlerinde tutuyorlar.
Yani ayda 1 falan guncelliyorlar megathread'i aslinda. Bir de PiratedGames'e gore cok daha genis, Film, muzik, anime, yazilim gibi cok genis bir arsivi var. Zaten sirf orada bulunuyor diye koru korune her karsimiza cikan siteden indirmeyip biraz daha dikkatli olmamiz lazim. Bu PiratedGames icin de gecerli.