SteamVR'ın görüntüsü Quest 2'de çok kötü oluyor

Ali Demir

Üyecik
Yer
Isparta
Meta Quest 2'de Air Link ile bağlandıktan sonra Steam VR'da oyun oynarken görüntü çok bulanık ve çok karanlık görünüyor. Sistemim RTX 4060, i5-12400F ve 16 GB RAM. İnternetim de hızlı. Ne kadar çözüm varsa denedim. Meta uygulamasından da çözünürlük arttırmayı denedim ama olmuyor. Kablo ile bağlansam bile görüntü, özellikle uzaklar, çok bulanık ve bilgisayar ekranında görünenle alakasız bir şey oluyor.

Aynı sorunu yaşamıştım. Kesin bir çözüm bulamadım maalesef, ilk başlarda iyi çalışmıştı hep. Meta mağazasından Virtual Desktop satın alın, en iyi performans onunla oluyor. Öte yandan SteamVR ayarlarının içerisinde çözünürlük ve HZ artırma gibi seçenekler var, bakabilirsiniz.

Virtual desktop 25 dolar benim max bütçemi aşıyor. Daha farklı çözümler var mı? En azından az olsa bile görüntü kalitesini artıracak. SteamVR'dan çözünürlük ve Hz ayarını yaptım, pek işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yok maalesef, kaliteli orijinal bir link kablosu alabilirsiniz. 900 1300 TL arası değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…