fidelcastro
Uzman
Merhaba. Kablolu olarak kullanıyorum, memnunum. Ama 3.5 mm Bluetooth Receiver kullansam nasıl olur? Kullanan var mı?
Merhaba. Kablolu olarak kullanıyorum, memnunum. Ama 3.5 mm Bluetooth receiver kullansam nasıl olur? Kullanan var mı?
Hocam önerebilir misiniz dediğiniz ürünü alabileceğim şeyleri.Bluetooth da çoğu zaman mikrofon sorunu oluyor hele ki Windows da Bluetooth dahili cihazlarda bile mikrofon kullanımı zor oluyor. Yapacaksan 2.4 GHz 3 kutup AUX çevirici bir dongle daha çok işe yarar ama yine sinyal analogdan dijitale dönüşeceğinden gecikme artar.
Ayrıca dongle kulaklığı besleyecek kadar güçlü olmalı.
Hocam önerebilir misiniz dediğiniz ürünü alabileceğim şeyleri.
Bu tamamen hurafe ve komik bir fotoğraf bu arada.Açıkçası şu an bu tarz cihazların çoğu dışarıdan güç kaynağına ihtiyaç duyuyor yani işin ucu gene kabloluya çıkıyor ki batarya ve transmitter'ın ağırlığıyla kafanızın böyle olmamasını istiyorsanız yeni bir kulaklığa geçme zamanı gelmiş gibi.
Eki Görüntüle 177309
Aslında doğru ama deride oluşan geçici bir olay yani kemik direk bükülmezbizzat arkadaşım ve bende var.
Kulaklığın o kafa bandının olduğu kısım kafaya temas etmiyor ve baskı oluşturmuyor ne kullanıyorsunuz acaba çok merak ettim.