Merhaba. Kablolu olarak kullanıyorum, memnunum. Ama 3.5 mm Bluetooth receiver kullansam nasıl olur? Kullanan var mı?

Bluetooth da çoğu zaman mikrofon sorunu oluyor hele ki Windows da Bluetooth dahili cihazlarda bile mikrofon kullanımı zor oluyor. Yapacaksan 2.4 GHz 3 kutup AUX çevirici bir dongle daha çok işe yarar ama yine sinyal analogdan dijitale dönüşeceğinden gecikme artar.

Ayrıca dongle kulaklığı besleyecek kadar güçlü olmalı.

Bluetooth da çoğu zaman mikrofon sorunu oluyor hele ki Windows da Bluetooth dahili cihazlarda bile mikrofon kullanımı zor oluyor. Yapacaksan 2.4 GHz 3 kutup AUX çevirici bir dongle daha çok işe yarar ama yine sinyal analogdan dijitale dönüşeceğinden gecikme artar.

Ayrıca dongle kulaklığı besleyecek kadar güçlü olmalı.
Hocam önerebilir misiniz dediğiniz ürünü alabileceğim şeyleri.

Hocam önerebilir misiniz dediğiniz ürünü alabileceğim şeyleri.

Açıkçası şu an bu tarz cihazların çoğu dışarıdan güç kaynağına ihtiyaç duyuyor yani işin ucu gene kabloluya çıkıyor ki batarya ve transmitter'ın ağırlığıyla kafanızın böyle olmamasını istiyorsanız yeni bir kulaklığa geçme zamanı gelmiş gibi.

1756066786896.webp

Kulaklığın o kafa bandının olduğu kısım kafaya temas etmiyor ve baskı oluşturmuyor ne kullanıyorsunuz acaba çok merak ettim.

Arctis 3 de kafa bandı var diye biliyorum destekleyici şu an kullandığımda o yok zaten o fotoğrafı da şaka amaçlı attım ama 1-2 saate düzelen bir olay. Yine de ağır olup kafada baskı yapacağı gerçeğini değiştirmiyor.