Kafanız büyük ise Nova 5 küçük kalabilir 40Mm'yi büyük kafalılar için önermem. Yükseklik ayarları zaten kafanıza göre hal alıyor ama yapabilirsiniz gene de.

Şöyle diyeyim sıkımı olmalı yoksa bol mu olmalı acıtmaması için anlamaya çalıştığım o aslında eğer 40mm olduğu içinse zaten yapacak bir şey yok bir de bu aralar saçım uzadı kafa hacmi büyüdü ondanda olabilir :D.

Soundcore Q10 kullanıyorum mevcut olarak, müzik ses kalitesi zevk aldırmayacak kadar kötü müdür? En azından bassları vs biraz iletmesini istiyorum. Şarj konusu güzel dediğiniz gibi, mikrofon zaten inanılmaz güzel.

Burada ses ve bass testi var.

Şöyle diyeyim sıkımı olmalı yoksa bol mu olmalı acıtmaması için anlamaya çalıştığım o aslında eğer 40mm olduğu içinse zaten yapacak bir şey yok bir de bu aralar saçım uzadı kafa hacmi büyüdü ondanda olabilir :D.
Biraz bol kullanmayı deneyebilirsiniz.

Soundcore Q10 kullanıyorum mevcut olarak, müzik ses kalitesi zevk aldırmayacak kadar kötü müdür? En azından bassları vs biraz iletmesini istiyorum. Şarj konusu güzel dediğiniz gibi, mikrofon zaten inanılmaz güzel.

Ben de şu anda Q30 kullanıyorum. Q30'un Q10'a göre ne kadar performans farkı var bilmiyorum fakat müzik konusunda Q30'dan örnek verecek olursam; bluetooth olsa bile daha iyi performansı Nova 5'e göre ama bi ufak EQ ayarıyla Nova 5'te tatmin eder bence.

Ben de şu anda Q30 kullanıyorum. Q30'un Q10'a göre ne kadar performans farkı var bilmiyorum fakat müzik konusunda Q30'dan örnek verecek olursam; Bluetooth olsa bile daha iyi performansı Nova 5'e göre ama bir ufak EQ ayarıyla Nova 5'te tatmin eder bence.

EQ ayarı yapmayı bilmiyorum, dediğiniz gibi Q serisinin müzik performansı bayağı iyi bassları olsun falan. Nova 5 içinde alabilir miyim acaba o bassları vs.

@23783 Nova5X farkı ne normal versiyona göre?

Bu kadar kararsız olmak çok sinir bozucu, benzer konulara bakıyorum memnun olmayanlar var. Bu kadar para verip daha kaliteli bir şey beklerdim diyen var.

Son düzenleme:
Hiçbir şey. Nova 5'in mikrofonu birtık daha iyi.

Ekstra bir vseriyon olması saçmaymış o zaman. Sanırım Nova 7 de birden fazla platforma aynı anda bağlanıp sesleri duyma var mış ama çok kullanmam gibi, işe yarar gerçi. Sizi son 2 3 gündür deli gibi darboğaz ettim kusura bakmayın. Birkaç konuya bakınca memnun olmayanları görünce bilemedim şimdi sadece :D

Ekstra bir vseriyon olması saçmaymış o zaman. Sanırım Nova 7 de birden fazla platforma aynı anda bağlanıp sesleri duyma var mış ama çok kullanmam gibi, işe yarar gerçi. Sizi son 2 3 gündür deli gibi darboğaz ettim kusura bakmayın. Birkaç konuya bakınca memnun olmayanları görünce bilemedim şimdi sadece :D

Boş vaktim var zaten boş ver ;)