Makaleler
5
Arkadaşlar selamlar,

Elimde SteelSeries Apex 3 TKL klavye var. Bu klavyenin ayakları kırık ama işlevini yerine getiriyor. Space tuşunda da ufak bir çatlak var. Garantisi yok, kutu ve fatura var. Arkadaşımda da FGG Madlions MAD 68 RGB'li versiyon var. Tam emin olmamakla birlikte, Gateron switch var. Garantisi ürünün var, herhangi bir kusuru yok, USB kablosu dışında. Takas yapmalı mıyım sizce?

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam,

Elimde SteelSeries Apex 3 TKL klavye var. Bu klavyenin ayakları kırık ama işlevini yerine getiriyor. Space tuşunda da ufak bir çatlak var. Garantisi yok, kutu ve fatura var. Arkadaşımda da fgg madlions mad 68 RGB'li versiyon var. Tam emin olmamakla birlikte, Gateron Switch var. Garantisi ürünün var, herhangi bir kusuru yok, USB kablosu dışında. Takas yapmalı mıyım sizce?

Madlions için kronik sorunu var diyor herkes.

O senin bileceğin iş. Ben adı sanı belirsiz markalardan bıktım. Hepsinde de sorun yaşıyorum.

Belirsiz dediğiniz markalar Avrupa'da çok yaygın bir şekilde kullanılıyor ve daha kaliteli o fiyat bandındakiler Apex'den. Hangisini kullandınız ve sorun yaşadınız?

Kronik sorunu nedir?

Space tuşunda kılcal bir çatlak var. Yan tarafta kalıyor. Kullanımına engel değil. Çıkarıp takılabiliyor. Dikkatli bakılınca sadece gözüküyor.

Bende bilmiyorum ama çoğu forumda görüyorum.

Belirsiz dediğiniz markalar Avrupa'da çok yaygın bir şekilde kullanılıyor ve daha kaliteli o fiyat bandındakiler Apex'den. Hangisini kullandınız ve sorun yaşadınız?

Bende bilmiyorum ama çoğu forumda görüyorum.
Sizce takaslamalı mıyım? Klavyeyi beğenmezsem, elimdeki klavyeden daha yüksek bir fiyata daha hızlı bir şekilde satabileceğimi düşünüyorum.

@General5306, aynen bana bi touch blue al. Hepsinde sıkıntı yaşıyor birçok insan ufak tefek. Eski gönderilerimde birçok markayı denedim iyi denilen, hiçbiri sağlam denilecek seviyede değil. İlla bir yerlerden eksikleri var.