Kairo

Gelişen
Selam. Elimde kutulu, garantili ve faturalı SteelSeries Apex 7 (red Switch) klavye var. Tüm fonksiyonları sorunsuz çalışıyor. Sadece görünmeyen bir bölgede ayakta yapıştırma ve bilek desteğinde mıknatıs düzeltmesi gibi küçük kozmetik tamirler yapıldı. Kullanımı etkilemiyor. Sizce bu klavyeyi kaç TL'ye satabilirim?

Selam. Elimde kutulu, garantili ve faturalı SteelSeries Apex 7 (red Switch) klavye var. Tüm fonksiyonları sorunsuz çalışıyor. Sadece görünmeyen bir bölgede ayakta yapıştırma ve bilek desteğinde mıknatıs düzeltmesi gibi küçük kozmetik tamirler yapıldı. Kullanımı etkilemiyor. Sizce bu klavyeyi kaç TL'ye satabilirim?

Son düzenleme:

Böyle aksesuarlari fiyatı öldürmeden almıyorlar kankam. Satmasan evde dursa daha çok işe yarar.

Böyle aksesuarlari fiyatı öldürmeden almıyorlar kankam. Satmasan evde dursa daha çok işe yarar.

Yeni gibi hocam garantisi falan devam ediyor düşebildiğim kadar düştüm.

İyi fiyata koymuşsunuz, aynı fiyata sahibinden ilanı da açın.

Sağ olun hocam koydum oraya da.

Hocam fiyatı 3.5 yaptım hâlâ alan olmuyor yanlış bir şey mi yaptım acaba :D

Son düzenleme:
Yeni gibi hocam garantisi falan devam ediyor düşebildiğim kadar düştüm.

Sağ olun hocam koydum oraya da.

Hocam fiyatı 3.5 yaptım hâlâ alan olmuyor yanlış bir şey mi yaptım acaba :D

Yanlış bir şey yok hızlı satılsın istiyorsanız eserinin bir tık altı falan kurtatmaz ölü fiyatına vermeniz lazım. Yoksa yeri gelir aylarca bekler.