SteelSeries Apex 7 & SteelSeries Rival 5 & Razer Viper V3 HyperSpeed alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fatihbey00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 257

fatihbey00

Çalışkan
Selamlar,

Yakın zamanda oyun için hem fare hem de klavye almayı düşünüyorum. Aklımda şu üç ürün var:

1. Razer Viper V3 HyperSpeed – Kablosuz oyuncu mouse
  2. SteelSeries Rival 5 – Kablolu oyuncu mouse
  3. SteelSeries Apex 7 – Mekanik oyuncu klavye

Açıkçası SteelSeries markasına karşı bir zaaf gelişmeye başladı ama mouse tarafında Razer Viper V3 HyperSpeed'e daha sıcak bakıyorum. Özellikle FPS ağırlıklı oyunlar oynuyorum. Klavye tarafında ise Apex 7 modelini çok beğendim, neredeyse almaya karar verdim diyebilirim.

Sizce bu kombinasyon (Razer mouse + SteelSeries klavye) mantıklı bir eşleşme mi?
Yoksa bu fiyat bandında daha performanslı ya da daha uygun fiyatlı alternatifler var mı?

Ayrıca:
Sürekli şarj eden, wireless mouse ile uyumlu bir şarjlı mousepad tavsiyeniz varsa onu da çok merak ediyorum. Razer, Logitech veya 3. parti fark etmez.

Tavsiyelerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apex 7'nin led sorunlu oldugunu biliyorum ayrıca o fiyata daha iyileri oldugunu da biliyorum.

@Toby Fox Bu konuda yardımcı olur.

Klavye için boyut tercihiniz ne? Apex 7'ye vermeyin o parayı, asla değmez o para ona. Hak etmiyor.

Mouse tutuş biçiminiz ne? Palm, claw, fingertip arasından.
Tam boyutlu bir klavye tercihim hiç başka kullanmadım mouse tutuş biçimim ise Palm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…