Bütçe
₺7000

Marksman

Uzman
Selamlar dostlar,

Asus temalı bir bilgisayar topladım ve yanında SteelSeries Arctis Nova Pro kulaklık aldım. Aklımda 2 adet klavye var ve hangisini alacağıma karar veremiyorum. Linklerini aşağıya bırakıyorum.
İkisinin de fiyatı aynı ve ne yalan söyleyeyim Asus'a biraz daha sıcağım.

Aklımda 2 seçenek var, ya Asus temalıdan devam edeceğim, ya da kulaklığımla beraber klavye ve fareyi de SteelSeries alacağım. Burada da şöyle bir pürüz oluyor, SteelSeries'in farelerini pek beğenmiyorum hem elime oturacak tasarımda bir faresi yok, hem de görünüm anlamında da beni çok açmıyor. Burada da Asus devreye giriyor ve tam olarak istediğim tasarımda Asus ROG Keris II Wireless Ace faresini görüyorum her anlamda mükemmel bir fare benim için, Logitech'in G Pro X Superlight tasarımına benziyor, bu tasarımı hep beğenmişimdir.

Sizce SteelSeries aksesuar seti mi yapayım, yoksa bilgisayarın temasıyla devam edip Asus bileşenlerle mi devam edeyim? Kişisel fikirlerinizi merak ettim, herkese iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar dostlar,

Asus temalı bir bilgisayar topladım ve yanında SteelSeries Arctis Nova Pro kulaklık aldım. Aklımda 2 adet klavye var ve hangisini alacağıma karar veremiyorum. Linklerini aşağıya bırakıyorum.
İkisinin de fiyatı aynı ve ne yalan söyleyeyim Asus'a biraz daha sıcağım.

Aklımda 2 seçenek var, ya Asus temalıdan devam edeceğim, ya da kulaklığımla beraber klavye ve fareyi de SteelSeries alacağım. Burada da şöyle bir pürüz oluyor, SteelSeries'in farelerini pek beğenmiyorum hem elime oturacak tasarımda bir faresi yok, hem de görünüm anlamında da beni çok açmıyor. Burada da Asus devreye giriyor ve tam olarak istediğim tasarımda Asus ROG Keris II Wireless Ace faresini görüyorum her anlamda mükemmel bir fare benim için, Logitech'in G Pro X Superlight tasarımına benziyor, bu tasarımı hep beğenmişimdir.

Sizce SteelSeries aksesuar seti mi yapayım, yoksa bilgisayarın temasıyla devam edip Asus bileşenlerle mi devam edeyim? Kişisel fikirlerinizi merak ettim, herkese iyi forumlar.
İkisini de alma.

Daha doğrusu Keris 2 Ace 1 tık overpriced bi ürün ama alınabilir. Ben o bütçede tavsiye edeceğim ürünleri atıyorum göz atmak istersen diye.

Bilek desteği aşırı önemliyse 500TL'ye ahşap bilek destekleri var onlardan alabilirsin.

Ekosistem devam edebilirsin. Dediğin 2 Asus ürün de güzel ürünler. Asus kampanyası bitmediyse bu aldığın ürünleri kaydederek Asus'tan hediye de alabilirsin. Hediyeler basit hediyelerdi fakat destekleyenlere yine de veriliyor.

Ekosistem devam edebilirsin. Dediğin 2 Asus ürün de güzel ürünler. Asus kampanyası bitmediyse bu aldığın ürünleri kaydederek Asus'tan hediye de alabilirsin. Hediyeler basit hediyelerdi fakat destekleyenlere yine de veriliyor.
Kulaklığı zaten SS almış. Klavye ve fare'yi asus alsa gene Ekosistem olmuyor. SS alacak olsa ekipmanları onlar da overpriced kötü ürünler en azından mouse ve Apex 7 için konuşmak gerekirse.

Kulaklığı zaten SS almış. Klavye ve fare'yi asus alsa gene Ekosistem olmuyor. SS alacak olsa ekipmanları onlar da overpriced kötü ürünler en azından mouse ve Apex 7 için konuşmak gerekirse.
Adamın parası var alabilirsin diyorum. Para yükseltip onu al demiyorum ki.

Bana göre de senin önerdiğin klavyelerin layoutları hoş değil. Keris 2 Ace ve Animate veya Scope II 96 kötü ürünler değiller. Pahalılar fakat adamın parası var.

Adamın parası var alabilirsin diyorum. Para yükseltip onu al demiyorum.

Bana göre de senin önerdiğin klavyelerin layoutları hoş değil. Keris 2 Ace ve Animate veya Scope II 96 kötü ürünler değiller. Pahalılar fakat adamın parası var.
Keris 2 ace zaten alabilirsin. Biraz gereksiz fiyatlı ama iyi ürün. Full boyut istiyorsa arkadaş illa ona göre de öneri yapılabilir. Veya en basitinden harici numpad de alabilir.

En basitinden ses testi var. Gidip 6500TL vereceğim ürünün kusura bakmayın ses ve yazım hissiyatının kalitesine bakarım. Sadece Asus istiyorum diyosa Nova Pro'yu iade edip Asus Rog Pelta kulaklık alsın. Klavye olarak da Azoth tercih etsin.

Bu arada klavyenin kalitesine de lafım yok ama. Bu fiyatta bir klavye için zaten kalitesiz bir ürün bulmak samanlıkta iğne aramaya benzer. O noktada da tek marka gidecekse Kulaklığı ya değiştirmeli ya da farklı kullanıcı deneyimi daha iyi olacak modellere yönelmeli.

Son düzenleme:
Apex 7 kesinlikle fiyatını haketmeyecek bir ürün. Daha birkaç ay önce Apex Pro'yu Amazon TR'den 6000₺'ye almıştım. (Fullsize, 2018 ver.)
Birkaç ay kullandım ve Wooting 80HE geçtim. İkisini yan yana koyunca Apex Pro'ya su bile vermem. 7000₺ yi Apex Pro'ya gömeceğine herhangi bir random ürüne yatır daha iyi.

Ekosistem olayına da o kadar takılmaya gerek yok.
Ha illa ben ekosistem yapıcam, SteelSeries olsun diyorsan o zaman Apex Pro Gen 3 al. Yine fiyatını etmeyecek bir ürün ama en azından güncel bir ürün.