Tamam.
Leobog markası çok güzel, yakından takip ediyordum ama bütçe çıkaramadım. Birçok Çinli klavye kullandım ama yazılım tarafında ciddi sorunlar yaşadım. Elime bugün Apex 9 geçti, ben basım hissiyatını çok beğendim. Keşke Hi75C Pro Vega ırok MG68 Pro alabilseydim ama 2600 bütçeye aula Hero 68 veya Ajazz almak istemedim.
Darmoshark K8 gerçekten 10/10 klavyeydi yazılımı aşırı kötüydü bir tek bir de pil konusunda aşırı sıkıntılıydı ama bana 3 yıl eşlik etmişti muhtemelen yazın Apex 9 yanına irok veya gravastar alırım herkese teşekkür ederim.
Darmoshark K8 gerçekten 10/10 klavyeydi yazılımı aşırı kötüydü bir tek bir de pil konusunda aşırı sıkıntılıydı ama bana 3 yıl eşlik etmişti muhtemelen yazın Apex 9 yanına irok veya gravastar alırım herkese teşekkür ederim.
Bır daha bir şey alacağınız zaman buraya yazmanız iyi olur onun dışunda gravastar görünüş güzel olsa da paralarına değdigini düşünmüyorum onun dışında ırok manyetik yerine başka modelleri tercih ederdim mekaniği yerinede aula tercih ederdim ulugames dışında bir sitede göremedim irok modellerini mekaniğinin sesi biraz kulağımı tırmaladı.